+31 76 - 5331331
Wat is Network Discovery?
Glasvezel postcodecheck

Wat is Network Discovery?

Bij het beveiligen van uw netwerk is het van groot belang om volledig inzichtelijk te hebben welke apparaten aangesloten zijn op uw netwerk. Network Discovery geeft een visuele weergave van alle apparaten die zijn gekoppeld in het netwerk. Met Network Discovery van WatchGuard ziet u direct of de apparaten kwetsbaarheden met zich meebrengen voor uw netwerk.

Kenmerken Network Discovery

  • realtime inzichtelijk welke apparaten aangesloten zijn op uw netwerk
  • inzichtelijk welke besturingssystemen op de apparaten gebruikt worden
  • mogelijkheid om alle geopende poorten en protocollen te bekijken die gebruikt worden

Visuele weergave van uw netwerk

Network Discovery zorgt voor een visuele weergave van uw netwerk. Het laat niet alleen het aantal aangesloten apparaten zien maar ook een aantal cruciale gegevens zoals het IP-adres van het apparaat, de naam van het apparaat, mac-adres, besturingssysteem, open netwerkpoorten en gebruikte protocollen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen  Network Discovery is het mogelijk om gebruik te maken van een filter om specifieke apparaten te zoeken. Zo kunt u filteren op apparaten die wel of niet geautoriseerd zijn, of op apparaten met een specifiek besteringsysteem. Zo kunt u uw netwerk effectief beheren en direct handelen op interne kwetsbaarheden.

Network Discovery bestaat uit een scala aan mogelijkheden. Benieuwd hoe Network Discovery u kan helpen bij het beheren van uw netwerk? Neem dan contact met één van onze consultants op.

 

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug