Wat is Gateway AntiVirus?

Wat is Gateway AntiVirus?

Internetcriminelen vinden steeds nieuwe manieren om uw netwerk binnen te dringen, gegevens te stelen of uw netwerk te 'kidnappen' om u zo losgeld te laten betalen om toegang tot uw netwerk of bestanden terug te krijgen. Om de kans op infecties te minimaliseren is het noodzakelijk malware te identificeren bij de gateway: nog voor het uw netwerk binnen kan komen.

Kenmerken van Gateway AntiVirus

  • alle belangrijke protocollen worden gescand om malware te voorkomen
  • database wordt continu bijgewerkt met de nieuwste, bekende bedreigingen
  • real-time inzicht in geblokkeerde malware met WatchGuard Dimension (naam, type en bron)

Alle belangrijke protocollen gescand

Gateway AntiVirus biedt netwerkbrede bescherming voor alle gebruikers binnen uw bedrijf. Alle belangrijke protocollen, waaronder HTTP, HTTPS, FTP, CTP, UDP, SMTP en POP3 worden gescand. E-mailverkeer wordt gescand bij de gateway van uw netwerk, om bedreigingen te identificeren nog voor het toegang kan krijgen tot uw servers.

In de firewall kan geconfigureerd welke bestandstypen gescand dienen te worden en welke actie ondernomen moet worden zoals toestaan, verwijderen, blokkeren of plaatsen in quarantaine op basis van type, gebruikers of protocol.

Volledig te integreren met WatchGuard Dimension

Gateway AntiVirus is volledig te integreren met WatchGuard Dimension om 100% inzichtelijk te maken welke bedreigingen gedetecteerd zijn. U kunt de naam, type, aantal hits en bron en bestemming van de malware inzien.