+31 76 - 5331331
Wat is Data Loss Prevention?
Glasvezel postcodecheck

Wat is Data Loss Prevention?

Datalekke vormen een serieuze bedreiging voor bedrijven van elke omvang, het aantal incidenten en de bijhorende blijven toenemen. Een datalek kan -express of per ongeluk- omzetverlies of (permanente) imagoschade met zich meebrengen. Data Loss Prevention helpt u datalekken te voorkomen door tekst en bestanden te scannen op gevoelige informatie die uw netwerk proberen te verlaten.

Kenmerken Data Loss Prevention

  • Naadloos te integreren met WatchGuard Dimension voor volledige zichtbaarheid
  • Beschermt vertrouwelijke gegevens die via e-mail, web en FTP worden verzonden
  • Kan informatie verwerken van diverse bestandsformaten zoals Microsoft Word, Excel, Visio, PowerPoint en PDF documenten
  • Werkt automatisch beschikbare regelsets bij om bij te blijven met gegevensdefinities en nalevingsmandaten overal ter wereld

Bescherm gegevens die ú belangrijk vindt

Door het gebruik van Data Loss Prevention heeft u automatische inspectie en bescherming van uw persoonlijke gegevens, ongeacht de manier waarop data wordt overgedragen zoals e-mail, internet en FTP. De vooraf gedefineerde database beschikt over meer dan 200 regels voor 18 landen. De regelsets worden op maandelijkse basis automatisch bijgewerkt. Het is mogelijk aangepaste regels toe te voegen om specifieke data van uw bedrijf te beschermen.

Detecteren van persoonlijke informatie

Data Loss Prevention detecteert automatisch gevoelige informatie zoals persoonlijk identificeerbare informatie, financiële gegevens en gezondheidsinformatie. Naast de standaard regels is het ook mogelijk aangepaste regels te maken en toe te passen om aan specifieke wensen en eisen van uw organisatie te voldoen.

Gegevens in beweging zien

Met WatchGuard Dimension is het mogelijk in te zien hoeveel verbindingen gescand zijn en of en hoeveel overtredingen er zijn gedetecteerd, hoeveel er toegestaan zijn en hoeveel er in quarantaine geplaatst is. U kunt ook specifeke detaisl inzien van de overtreding(en), zoals bronbestemming voor IP-adressen, afzender en ontvanger(s) voor e-mail correspondentie.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug