Wat is Data Loss Prevention?

Wat is Data Loss Prevention?

Data Loss Prevention helpt u datalekken te voorkomen door tekst en bestanden te scannen op gevoelige informatie die uw netwerk proberen te verlaten.

Kenmerken Data Loss Prevention

  • Naadloos te integreren met WatchGuard Dimension voor volledige zichtbaarheid
  • Beschermt vertrouwelijke gegevens die via e-mail, web en FTP worden verzonden
  • Ondersteunt diverse bestandsformaten zoals Word, Excel, Visio, PowerPoint en PDF

Bescherm belangrijke gegevens

Door het gebruik van Data Loss Prevention heeft u automatische inspectie en bescherming van uw persoonlijke gegevens, ongeacht de manier waarop data wordt overgedragen zoals e-mail, internet en FTP. De vooraf gedefinieerde database beschikt over meer dan 200 regels. De regelsets worden op maandelijkse basis automatisch bijgewerkt.

Detecteren van informatie

Data Loss Prevention detecteert automatisch gevoelige informatie zoals persoonlijk identificeerbare informatie, financiële gegevens en gezondheidsinformatie. Naast de standaard regels is het ook mogelijk aangepaste regels te maken en toe te passen om aan specifieke wensen en eisen van uw organisatie te voldoen.

WatchGuard Dimension

Met WatchGuard Dimension is het mogelijk in te zien hoeveel verbindingen gescand zijn en hoeveel overtredingen er zijn gedetecteerd, hoeveel er toegestaan zijn en hoeveel er in quarantaine geplaatst is. U kunt ook specifeke details inzien van de overtreding(en), zoals bronbestemming voor IP-adressen, afzender en ontvanger(s) voor e-mail correspondentie.