+31 76 - 5331331
Wat is Data Loss Prevention?
Glasvezel postcodecheck

Wat is Data Loss Prevention?

Data Loss Prevention voorkomt verlies van data door het scannen op vertrouwelijke informatie in teksten en bestanden die het netwerk proberen te verlaten. Bij detectie worden de bestanden met gevoelige informatie geblokkeerd waardoor dataverlies voorkomen wordt.

Kenmerken Data Loss Prevention

  • Naadloos te integreren met WatchGuard Dimension voor volledige zichtbaarheid
  • Beschermt vertrouwelijke gegevens die via e-mail, web en FTP worden verzonden
  • Kan informatie verwerken van diverse bestandsformaten zoals Microsoft Word, Excel, Visio, PowerPoint en PDF documenten
  • Werkt automatisch beschikbare regelsets bij om bij te blijven met gegevensdefinities en nalevingsmandaten overal ter wereld

Door het gebruik van Data Loss Prevention heeft u automatische inspectie en bescherming van uw persoonlijke gegevens, ongeacht de manier van overdracht zoals e-mail of internet. De vooraf gedefineerde database beschikt over meer dan 200 regels voor 18 landen. De regelsets worden op maandelijkse basis automatisch bijgewerkt. 

Detecteren van persoonlijke informatie

Data Loss Prevention detecteert automatisch gevoelige informatie zoals persoonlijk identificeerbare informatie, financiële gegevens en gezondheidsinformatie. Naast de standaard regels is het ook mogelijk aangepaste regels te maken en toe te passen om aan specifieke wensen en eisen van uw organisatie te voldoen.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug