+31 76 - 5331331
Wat is Application Control?
Glasvezel postcodecheck

Wat is Application Control?

U vertrouwt dagelijks op verschillende applicaties om voor uw bedrijfsvoering. Voor welke activiteit wordt wel een applicatie gebruikt: het versturen van e-mail, het opmaken van financiële overzichten, het bijhouden van klantgegevens en persoonlijke gegevens van zowel uw medewerkers als klanten. Hoe zorgt u ervoor dat alleen goedgekeurde en betrouwbare applicaties en functies daarvan gebruikt worden? Door het gebruik van Application gebruik kunt u hier beheer en beleid op uitvoeren.

Kenmerken Application Control

  • beheer over 1800 van de meest gebruikte applicaties
  • gedetailleerd beleid per gebruiker, groep en/of planning
  • toepassingen toestaan, blokkeren of beperken of subfuncties daarvan
  • wordt automatisch bijgewerkt met nieuwe toepassingen of versies daarvan
  • stel limieten in zodat er voldoende bandbreedte overblijft voor bedrijfskritische applicaties

Minimaliseer risico's voor uw netwerk

Met Application Control wordt het direct makkelijk om te beslissen wie, wat, wanneer, waar, waarom en hoe applicaties gebruikt kunnen worden in uw netwerk. Hiermee wordt de beveiliging verscherpt en het risico op infecties door bijvoorbeeld malware  geminimaliseerd. Het is mogelijk om een gehele applicatie te blokkeren of delen daarvan zoals: bestandsoverdracht, media- en chatfuncties en peer-to-peer-verbindingen om risicovol gebruik te beperken of zelfs onmogelijk te maken.

Beleid specificeren en afdwingen

U kunt middels Application Control beleid specificeren: welke applicaties zijn wel of niet toegestaan door een afdeling, functie of een specifieke gebruiker. 

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug