+31 76 - 5331331
Contract

Contract

Voor de dienst Managed Firewall sluit u altijd een contract af met IP Visie voor een periode van 1-jaar, 3-jaar of 5-jaar. In veel gevallen loopt het contract gelijk met het contract van de zakelijke internetverbinding die u afneemt. In sommige gevallen lopen de contracten niet gelijk, bijvoorbeeld wanneer de Managed Firewall later toegevoegd is aan het contract of wanneer u reeds over een Managed Firewall beschikte.

Managed Firewall aanvragen

U kunt op verscheidene manieren een aanvraag starten voor een Managed Firewall. In het geval u tegelijk op zoek bent naar de mogelijkheden voor een zakelijke glasvezelverbinding, kunt u een postcodecheck uitvoeren. U krijgt direct de mogelijkheid om te kiezen voor een Managed Firewall bij uw verbinding.

Beschikt u reeds over een zakelijke aansluiting -ongeacht de infrastructuur of provider- kunt u contact opnemen met één van onze consultants voor het aanvragen van een Managed Firewall. De duur van het contract kiest u tijdens het aanvraagproces.

Uw contract verlengen

Wanneer uw contract verlopen is, heeft u de mogelijkheid om deze te laten doorlopen of te verlengen. Het verlengen van het contract is enkel zinvol wanneer u gebruik wil maken van extra mogelijkheden ten opzichte van de huidige situatie of wanneer de tarieven per maand dalen. Contracten die 3 jaar geleden of langer afgesloten zijn, zijn meestal interessant om te verlengen.

Uw contract beëindigen

U kunt uw contract op elk moment beëindigen nadat de contractduur verstreken is. U dient hierbij rekening te houden met één maand opzegtermijn. Wanneer de contracttermijn niet geëindigd is, kan de Managed Firewall niet kosteloos uit het contract worden gehaald.