+31 76 - 5331331

Managed Firewall

Bescherm uw ICT-infrastructuur

Managed Firewall

Security is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Dat heeft alles te maken met de ontwikkelingen, die elkaar in razend tempo opvolgen. Bij IP Visie begrijpen wij als geen ander dat u voor uw business voor een groot deel afhankelijk bent van uw netwerk en de connectie met internet. Om uw netwerk goed te beschermen is een Next Generation Firewall een must.

Voordelen Managed Firewall dienst

  • 24 x 7 x 365 bescherming
  • volledig pro-actief beheer
  • vaste maandelijkse kosten
  • release management door experts
  • uitgebreide maandrapportages (GDPR compliant)
  • beperkte investering noodzakelijk in hardware en software

Firewall beheer uitbesteden

Veel bedrijven hebben zelf niet de specifieke kennis in huis om een firewall goed te kunnen beheren. Speciaal voor deze klanten biedt IP Visie een Managed Firewall dienst. U kunt het volledige beheer aan ons uitbesteden en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de beveiliging van uw netwerk.

Een Managed Firewall dienst is meer dan alleen het installeren van een Next Generation Firewall op uw locatie en het up-to-date houden van het apparaat door steeds de subscriptions bij te werken. Managed Firewall Services biedt u niet alleen de benodigde rapportages die voldoet aan GDPR en AVG wetgeving, maar voorziet in een 24x7 pro-actieve bewaking van de toegang tot uw bedrijfsnetwerk en het continu meedenken met u als organisatie om op die manier steeds het hoofd te kunnen bieden aan alle uitdagingen op het gebied van security. De kosten en zorg, die u steekt in het beschermen van uw gegevens nemen namelijk exponentioneel toe naarmate het volume en de complexiteit van uw gegevens groeit.

De beheerde firewall service (Firewall As A Service) van IP Visie is ontworpen om u te helpen uw budget te beheren en steeds een analyse uit te voeren op alle alerts en loggings die gegenereerd worden door de firewall. Een team van beveiligingsexperts waakt over uw veiligheid en beheert uw managed firewall.

WatchGuard firewalls

Onze Managed Firewall Service maakt gebruik van WatchGuard firewalls, die modulair uitgebreid kunnen worden met een groot scala aan applicaties die zorgen voor specifieke beveiliging tegen allerlei dreigingen en gevaren. U moet hierbij denken aan anti-virus, malware protection, URL filtering en Intrusion Prevention. Op deze manier kunnen wij u maatwerk bieden tegen een vast maandbedrag. IP Visie is naast Internet Service Provider (ISP) ook Managed Security Service Provider (MSSP).

Door een unieke combinatie van diensten, die worden geleverd vanuit onze datacenters, zoals bijvoorbeeld een Anti-DDoS wasstraat en apparatuur bij u op locatie (on premise) zijn wij in staat om uw netwerk uitstekend te beschermen tegen vrijwel alle dreigingen op het gebied van cybercrime.

Rapportage

Maandelijks krijgt u van ons een rapportage met een management overzicht. Op verzoek kunnen gedetailleerde overzichten worden geleverd.

Meer informatie over Managed Firewall

Bent u geïnteresseerd in het laten managen van uw firewall of firewall cluster, neem dan contact op met één van onze consultants en vraag vrijblijvend om advies.


Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Managed Firewall.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com