+31 76 - 5331331
Connectiviteit op maat

Maatwerkoplossingen voor connectiviteit

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een betrouwbare oplossing voor hun connectiviteit en daar past vaak geen standaardoplossing bij. Voor een betrouwbare oplossing moet niet alleen rekening gehouden worden met de bestaande infrastructuur, maar ook met alle wensen voor uitbreiding in de toekomst. 

Waarom kiezen voor maatwerk?

  • deskundig advies
  • betrouwbare oplossingen
  • combinatie van diverse producten en diensten
  • verzekerd van de best passende oplossing voor uw situatie

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Wij ontzorgen u

Connectiviteit is een breed begrip, en omhelst vele facetten. IP Visie is als geen ander thuis in de wereld van verbindingen. Hierbij moet u niet alleen denken aan glasvezelverbindingen, maar ook aan ruimte in datacenters, gesloten VPN netwerken, dark fibers, geografisch redundante verbindingen en hosted telefoniesystemen. Wij kunnen voor u fungeren als een single point of contact als het gaat om dienstverlening op het gebied van connectiviteit en zijn op die manier in staat om u volledig te ontzorgen.


Lees meer over ontzorgen

Diensten combineren

Wij kunnen onze standaardoplossingen moeiteloos combineren tot één oplossing naar uw wens. Met maar één doel; uw business ondersteunen zoals u dat graag wil. Wanneer u als bedrijf grotendeels afhankelijk bent van internet ontstaat de behoefte om een hoge beschikbaarheid te creëren.

Als Internet Service Provider denken wij in het uitsluiten van risico’s. Dat is de reden dat wij onze dienstverlening verzorgen vanuit meerdere geografisch gescheiden datacenters en connectiviteit leveren via verschillende carriers.

Alles om ervoor te zorgen dat we richting een beschikbaarheid gaan van 100%.

Contact

Bent u geïnteresseerd in verbindingen op maat en wenst u hier meer advies over of heeft u aanvullende vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. 


Neem contact op