+31 76 - 5331331

KPN ONE

Al uw vestigingen gekoppeld

KPN ONE: hét complete bedrijfsnetwerk

ONE van KPN maakt het mogelijk om uw medewerkers te laten werken waar en wanneer ze maar willen. Of dit nou op kantoor is, thuis of onderweg of één van uw (internationale) nevenvestigingen, met een bedrijfsnetwerk op basis van IP-VPN bent u zeker van een veilig en uiterst betrouwbare oplossing. KPN ONE is geschikt voor bedrijven die 2 of meer vestigingen willen koppelen, een beveiligde toegang naar internet wensen en/of toegang tot het bedrijfsnetwerk willen geven aan mobiele- of thuiswerkers.

Modules & functionaliteiten op een rij

Naast het bieden van de mogelijkheid om de bedrijfsvestigingen met elkaar te koppelen biedt de ONE dienstverlening een scala aan additionele modules en functionaliteiten. Een toenemend aantal opties en modules verzekert u ervan dat u altijd up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen en geeft u de volledige vrijheid om uw IP-VPN precies zo te configureren dat het aansluit bij uw behoeften. Uw IP-VPN kan voorzien worden van een aansluiting op een CyberCenter van KPN, waardoor additionele modules toegevoegd kunnen worden, zoals:

 • Home Access
  Via deze koppeling hebben thuis- en telewerkers toegang tot het Office Access IP-VPN

 • Mobile Access
  Via deze koppeling hebben mobiele medewerkers toegang tot het Office Access IP-VPN

 • Secure Internet Services
  Via deze koppeling wordt het Office Access IP-VPN via een firewall op een beveiligde manier gekoppeld met het internet.

 • Housing
  Op een CyberCenter locatie van KPN is het mogelijk om het Office Access IP-VPN te koppelen met randapparatuur van Opdrachtgever die op het CyberCenter wordt geplaatst.

 • VoIP Services
  Via deze koppeling wordt het IP-VPN gekoppeld met de openbare telefonie infrastructuur en/of met de Managed IP Telephony applicaties.


Internationaal

KPN's internationale IP-VPN netwerk heeft een "state-of-the-art" IP-backbone die de belangrijkste business en financiële centra in Europa afdekt. Het internationale portfolio omvat een breed scala aan mogelijkheden gebaseerd op een hoge capaciteit glasvezelnetwerk. Dit netwerk is volledig eigendom van KPN zodat service levels end-to-end gegarandeerd kan worden. Dit internationale netwerk is alleen met managed routers in eigendom van KPN aan te vragen.

Gerelateerde pagina's


Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

De consultants van IP Visie geven u graag advies over KPN ONE.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com