+31 76 - 5331331
KPN ÉÉN MKB Tarieven

KPN ÉÉN MKB Tarieven

De tarieven voor KPN ÉÉN MKB Internet zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is de locatie en de beschikbaarheid van de soort verbinding (glasvezel of koper). Behalve de locatie is ook de gewenste bandbreedte een factor die prijsbepalend is. Voor mobiele telefonie gelden vaste tarieven en lopen op aan de hand van de gewenste databundel.

Kenmerken KPN ÉÉN MKB Tarieven

  • transparantie in tarieven
  • interessant geprijst voor MKB ondernemers
  • één aanspreekpunt voor support, storingen en wijzigingen

KPN ÉÉN MKB Internet

De tarieven voor KPN ÉÉN MKB Internet bestaan uit twee componenten: een maandelijks component en een eenmalig component. De maandelijkse tarieven worden bepaald door de locatie en de gewenste bandbreedte, terwijl de eenmalige tarieven worden bepaald door de beschikbare technologie en de afstand tot het netwerk.


Maandelijkse tarieven

De maandelijkse tarieven worden door twee belangrijke factoren bepaald: de locatie en de gewenste bandbreedte. Niet op elke locatie is dezelfde technologie beschikbaar en er zijn behoorlijk wat mogelijkheden vandaag de dag: ADSL, VDSL, Bonded VDSL, Zakelijk Glasvezel en FTTH Glasvezel. Elke technologie kent zijn eigen prijs en heeft een eigen achterliggend netwerk. De tweede factor voor die bepalen is voor de maandelijkse tarieven is bandbreedte: hoe hoger de bandbreedte, hoe hoger het maandelijkse tarief wordt.

Eenmalige tarieven

De eenmalige tarieven worden voor het belangrijkste deel bepaald door de factor beschikbare technologie ten opzichte van de afstand tot het netwerk. Hoe dichter de gewenste infrastructuur, zoals glasvezel, bij uw pand ligt, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. In de afgelopen jaren is het glasvezelnetwerk zo uitgebreid dat veel locaties tegen zeer gunstige tarieven aangesloten kunnen worden.