+31 76 - 5331331
Wat is de levertijd voor KPN ÉÉN MKB Internet?
Glasvezel postcodecheck

Wat is de levertijd voor KPN ÉÉN MKB Internet?

De levertijd van KPN ÉÉN MKB Internet is afhankelijk van diverse factoren. Factoren die meespelen zijn de infrastructuur waar u voor gekozen heeft, of de betreffende infrastructuur in uw pand aanwezig is en of vergunningaanvragen bij de gemeente noodzakelijk zijn.

Zakelijk Glasvezel

De levertijd voor een zakelijke glasvezelaansluiting ligt op minimaal 8 weken. De levertijd kan bij een locatie waar het glasvezel inpandig aanwezig is oplopen tot 16 weken en wanneer er graaf- en laswerkzaamheden moeten plaatsvinden tot 18 à 20 weken. De langere levertijden worden veroorzaakt door de grote hoeveelheid aanvragen voor glasvezel en tekort aan capaciteit bij aannemers in Nederland. De levertijden zijn altijd een indicatie. Ligt er reeds een glasvezelaansluiting en wordt deze niet meer gebruikt, zijn er in sommige gevallen mogelijkheden om de levertijd te verkorten.

ADSL, VDSL en Bonded VDSL

Aansluitingen op het kopernetwerk, ADSL, VDSL en BVDSL zijn vaak sneller geleverd. De koper infrastructuur ligt in vrijwel elk pand in Nederland, waardoor de aansluiting binnen enkele weken gerealiseerd kan worden. De gemiddelde levertijd bedraag ongeveer 4 weken.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug