+31 76 - 5331331
Kan ik met dezelfde verbinding gebruik maken van internet en telefonie?
Glasvezel postcodecheck

Kan ik met dezelfde verbinding gebruik maken van internet en telefonie?

Vrijwel elke organisatie maakt gebruik van telefonie- én internetdiensten. Het kan kostenbesparend werken om beide diensten over dezelfde aansluiting te laten verlopen. Uw verbinding bepaalt of dat mogelijk is, of dat het noodzakelijk is om een separate verbinding aan te sluiten.

Meerdere diensten op zakelijk glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting wordt opgeleverd middels een glasvezel access (switch). De switch beschikt over meerdere poorten die voorzien kunnen worden van een separate dienst. Het is altijd verstandig om op de bestaande access een dienst te activeren voor telefonie, zodat uw internet- en telefonieverkeer 100% gescheiden zijn. U hoeft hiervoor geen nieuwe glasvezelverbinding aan te laten leggen.

Meerdere diensten op een zakelijke DSLverbinding

In veel gevallen is het mogelijk om op dezelfde ADSL/VDSL/BVDSL verbinding een separate VLAN te laten activeren voor telefonie. Er wordt dan gebruik gemaakt van fysiek dezelfde kabel, maar het verkeer voor internet en telefonie worden gescheiden getransporteerd. Een postcodecheck zal uitsluitsel geven of er voldoende capaciteit voor een separate VLAN voor telefonieverkeer.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug