+31 76 - 5331331

KPN ÉÉN MKB

internet voor alle bedrijven

Ondernemen zonder internetverbinding is vandaag de dag een onmogelijke opgave. De verbinding wordt niet meer alleen gebruikt om een e-mail te versturen, maar ook gebruik te maken van applicaties in de cloud zoals uw CRM of uw telefoondiensten zodat klanten u kunt benaderen en andersom. Een stabiele internetverbinding is daarom geen pré, maar noodzakelijk om te zorgen dat uw medewerkers altijd gebruik kunnen maken van de juiste informatie en applicaties.

Kenmerken KPN ÉÉN MKB

  • internetverbindingen met hoge snelheden op koper en glasvezel
  • altijd één aanspreekpunt voor wijzigingen, support en facturen
  • mogelijkheden voor aanvullingen met KPN ÉÉN MKB Mobiel
  • aanvullende mogelijkheden voor security

KPN ÉÉN MKB Internet

KPN ÉÉN MKB Internet wordt geleverd op het betrouwbare koper- en glasvezelnetwerk van KPN. De mogelijkheden zijn eindeloos en afhankelijk van uw locatie zijn er snelheden te leveren van 20 tot 1.000 Mbit/s download- en uploadsnelheid. Uw locatie is bepalend voor het type netwerk (koper of glasvezel) en de maximale snelheid die te behalen is. 

Postcodecheck is bepalend
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een KPN ÉÉN MKB Internetverbinding op uw locatie?
Neem dan contact op met één van onze consultants om een postcodecheck te laten uitvoeren.

De consultants van IP Visie maken gebruik van de systemen van KPN bij het uitvoeren van een postcodecheck. De postcodecheck geeft direct resultaat over de mogelijkheden op uw locatie. 

KPN ÉÉN MKB Mobiel

Bereikbaar zijn houdt tegenwoordig in dat je altijd én overal bereikbaar bent. Daarbij is het belangrijk dat uw mobiele abonnement aan uw wensen voldoet. Het abonnement dient over voldoende belminuten en data te beschikken waarbij gebruik gemaakt kan worden van het landelijk dekkend 4G-netwerk.

KPN ÉÉN MKB Mobiel biedt zeven verschillende abonnement in twee varianten. De zeven verschillende abonnementen kennen elk een eigen databundel variëren van een databundel waarbij u per MB betaald tot een databundel van 100 GB. Vervolgens kiest u uit één van de twee beschikbare varianten: 150 belminuten of onbeperkt bellen. U vindt alle abonnementen in een overzicht.


De consultants van IP Visie geven u graag advies. Heeft u interesse in deze dienst of wenst u enkel informatie? Neem contact met ons op.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

De consultants van IP Visie geven u graag advies over KPN ÉÉN MKB.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com