Housing

Maak gebruik van een optimaal beveiligde omgeving voor uw systemen

Housing

Housing biedt u de mogelijkheid om uw IT apparatuur onder te brengen in een datacenter, voor een optimaal beveiligde omgeving voor uw systemen. Deze beveiliging betreft onder meer de fysieke toegang tot het datacenter evenals de redundant uitgevoerde regeling van de stroomvoorziening, temperatuur en de luchtvochtigheid. Door de inrichting van deze omgeving kan een extreem hoge uptime worden gegarandeerd.

Colocaties bij u in de buurt

Colocaties bij u in de buurtWanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw ICT apparatuur is een datacenter in de buurt een ideale oplossing. Het is in een aantal gevallen handig als uw ICT beheerders binnen een kort tijdsbestek bij uw apparatuur kunnen. Wij bieden uitstekende mogelijkheden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Goes en Roosendaal.

Colocatie, van klein tot grootColocatie, van klein tot groot

Wij hebben gereserveerde rackruimte beschikbaar in diverse datacenters in Nederland en bieden u de mogelijkheid om uw eigen racks, cages of suites in te richten. Ideaal voor bedrijven en instellingen die behoefte hebben aan een op maat gemaakte colocatie-oplossing. Op deze manier kunt u uw volledige server-infrastructuur in het datacenter huisvesten.

Snel internet in het datacenter

Als specialist kunnen wij connectiviteit in het datacenter verzorgen. Naast de datacenter locaties waar wij zelf colocatie aanbieden, kunnen wij in meer dan 60 datacenters in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland een internetverbinding leveren. Op uw verzoek leveren wij de (internet) connectiviteit direct in uw kast of in de meetme-room, afhankelijk van de situatie in het datacenter.