+31 76 - 5331331
Swyx

Swyx

Swyx integreert spraak, e-mail, video, voicemail, chat, aanwezigheidsinformatie, application sharing en alle bedrijfsrelevante toepassingen in één enkele gebruikersinterface. Swyx is een Hosted Telefonie oplossing die standaard wordt aangesloten via een SIP-trunk. De software van Swyx die hiervoor wordt ingezet draagt de naam SwyxIt. Met SwyxIt tovert u uw computer, tablet of mobiel om in een universeel communicatie-device, met alle voordelen van unified communications.

Dankzij de vele extra opties kunt u Swyx flexibel uitbreiden tot een compleet Unified Communications System. Hoe u ook begint met Swyx, u legt het fundament voor een toekomstgericht communicatieplatform, waarmee u up-to-date blijft dankzij voortdurende functionele verbeteringen en upgrades. Swyx en IP Visie zorgen altijd voor de beste spraakkwaliteit.

Mis nooit een gesprek, gespreksroutering in eigen hand

Onbeantwoorde telefoontjes kunnen schade brengen aan het imago van uw bedrijf en dient ten alle tijden voorkomen worden. Swyx bied u de mogelijkheid om dit door middel van het instellen van de flexibele gespreksrouteringregels (Extended Call Routing) via een grafische interface te bereiken. U kunt de precieze routering van het inkomend gesprek stap voor stap bepalen op basis van factoren als het telefoonnummer van de beller, tijdstip, outlook kalender en meer. Automatisch doorschakelen van gesprekken naar verschillende vestigingen is hierbij tevens mogelijk.


Telefonisch vergaderen met SwyxTelefonisch vergaderen

Swyx biedt u geïntegreerde vergaderingsmogelijkheden wat het mogelijk maakt om telefonische vergaderingen op te zetten, zowel intern als extern. Telefonisch vergaderen met Swyx is eenvoudig en kan door elke gebruiker binnen uw Swyx telefonieomgeving worden gestart. Ook heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld vergaderruimtes te beveiligen met een pincode, of de toegang van bepaalde telefoonnummers te beperken.


Koppel uw bedrijfssoftware aan Swyx

Met de Swyx web extensies heeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig serverintegraties in bedrijfstoepassingen van derden te integreren. Zo kunnen er bijvoorbeeld oproepgebeurtenissen gedefinieerd worden waarbij een webdienst geladen wordt. Op deze manier is het mogelijk om van een inkomende oproep het nummer door te spelen aan een CRM- of ERP-toepassing. Wanneer u een gesprek aanneemt kan de gewenste applicatie automatisch gestart worden om bv. zo de klantgegevens direct in beeld te tonen.


Demonstratie SwyxDemonstratie of afspraak?

Wij maken zelf ook gebruik van Swyx tot volle tevredenheid van alle gebruikers. Wij zijn niet alleen enthousiast over de technische mogelijkheden, maar vooral ook over de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Wij kunnen u Swyx dan ook van harte aanbevelen wanneer u op zoek bent naar een op VoIP gebaseerde oplossing. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of demonstratie bij u op locatie.


Voicemail per Swyx gebruikerVoicemail per gebruiker

Swyx bied de mogelijkheid om voor elke gebruiker binnen het Swyx platform een voicemail in te stellen. Dit kan op een aantal verschillende manieren ingesteld worden. Zo kan je ervoor kiezen om de voicemail door de server te laten versturen als e-mail bijlage. Maar ook is er altijd de mogelijkheid om via Swyx Mobile of de Swyx-it omgeving de voicemails te beluisteren. Om u op de hoogte te stellen van onbeluisterde voicemails wordt er binnen de Swyx omgeving een indicatie gegeven.

2018 Swyx Top Partner

Op 6 september 2018 organiseerde Swyx de jaarlijkse Partner en Technology Conference in Hannover. IP Visie was één van de deelnemende partners en werd in het prachtige Schloss Herrenhausen verrast met een onderscheiding door Swyx.

Lees meer