+31 76 - 5331331
Kan ik bellen over mijn bestaande internetverbinding?
Glasvezel postcodecheck

Kan ik bellen over mijn bestaande internetverbinding?

Om gebruik te kunnen maken van Hosted Telefonie is een stabiele en betrouwbare internetverbinding nodig. Hiervoor kan vrijwel elke internetverbinding gebruikt worden. IP Visie adviseert u hier goed over na te denken om kwaliteit van gesprekken te waarborgen.

Bellen over uw bestaande verbinding

Het is belangrijk om te weten wat voor verbinding u gebruikt voor internet, om te bepalen of u de betreffende verbinding gebruiken kan voor telefonieverkeer. Tevens speelt het aantal gewenste gesprekskanalen mee. Er zijn een aantal situaties denkbaar:

  • Maakt u op dit moment gebruik van een xDSL verbinding? Dan is het advies om een separate verbinding aan te leggen voor Hosted Telefonie. xDSL is doorgaans een Best Effort verbinding, zonder enkele garantie.
  • Maakt u gebruik van een zakelijke glasvezelverbinding? Dan kunt u op de glasvezel access een separate dienst internet laten activeren. Op deze manier wordt het data- en telefonieverkeer 100% van elkaar gescheiden.

Het is verstandig per situatie te bekijken wat de beste oplossing is. De consultants van IP Visie kunnen u hierover adviseren.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug