+31 76 - 5331331
Kan er gebruik gemaakt worden van een keuzemenu?
Glasvezel postcodecheck

Kan er gebruik gemaakt worden van een keuzemenu?

Het is mogelijk om gebruik te maken van een keuzemenu of een meerlaagskeuzemenu. Bij een keuzemenu is er een menu met opties waarbij direct doorverwezen wordt naar een afdeling of persoon. Een meerlaagskeuzemenu bestaat uit meerdere lagen alvorens de beller uitkomt bij een medewerker.

Teksten voor het keuzemenu

Het is van groot belang om te bepalen wat er in het keuzemenu moet komen. Niet alleen de opties, maar ook gesproken berichten zoals 'welkom bij...'of na een vastgesteld aantal seconde 'nog een ogenblik geduld alstublieft'. De beste voorbereiding is om het keuzemenu volledig uit te schrijven. Dit is tevens bij het inhuren van een professional vaak verplicht.

Inspreken van het keuzemenu

U mag er voor kiezen om zelf of door een collega het keuzemenu in te spreken. Wilt u dit liever uitbesteden dan is het mogelijk om hier een professional voor in te huren. Desgewenst heeft IP Visie de mogelijkheid om u met een professional in contact te brengen.

Configuratie van het keuzemenu

Nadat alle benodigde onderdelen voor het keuzemenu (en/of welkomstbericht) kan IP Visie het keuzemenu configureren nadat de bestanden ontvangen zijn. 

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug