Is het mogelijk om Hosted Telefonie te integreren met mijn CRM?

Is het mogelijk om Hosted Telefonie te integreren met mijn CRM?

Uw CRM systeem kan in veel situaties geïntegreerd worden met de telefooncentrale. Dit geldt vaak standaard voor de grote, bekende CRM-systemen zoals Salesforce en Microsoft Office. Mocht standaard integratie niet mogelijk zijn, kan dit vaak middels maatwerk of een beschikbaar gestelde API toch mogelijk gemaakt worden.

Software integratie

In de eerste plaats kan software integratie zorgen voor nummerherkenning. Als uw telefoonsysteem en software met elkaar geïntegreerd zijn zal de telefooncentrale, afhankelijk van de installatie, telefoonnummers herkennen uit uw CRM systeem en de gekoppelde naam weergeven. In de tweede plaats kan het zorgen voor tijdsbesparing en gemak, zoals het automatische openen van de relatie in het pakket, zodat u direct alle gegevens in beeld heeft.

Bellen vanuit uw browser of outlook

De integratie en/of andere aanvullende plug-ins maken het mogelijk om direct te bellen vanuit uw browser, CRM systeem en/of Microsoft Outlook. Op deze manier hoeft u enkel op het telefoonnummer te klikken in plaats van deze over te typen met de kans een fout nummer in te geven.