+31 76 - 5331331
Bellen via de smartphone

Bellen via de smartphone

Wanneer u niet op uw werkplek aanwezig bent, wordt u voor het bereikbaar zijn afhankelijk van uw smartphone. Ondanks dat u op dat moment geen gebruik maakt van uw bureautoestel, is het mogelijk om gebruik te maken van alle functionaliteiten, door het gebruik van de 3CX of Swyx applicatie, afhankelijk van het platform waarover telefonie geleverd wordt.

Bellen via uw smartphone

  • altijd bereikbaar op één vast nummer
  • met hosted telefonie altijd en overal bereikbaar
  • 3CX of Swyx applicatie voor Apple en Android toestellen

Download direct de applicatie

Via onderstaande links download u direct de applicatei voor 3CX of Swyx. Niet zeker van welk platform u gebruik maakt? Neem dan contact op met IP Visie.


Smartphone applicatie voor 3CX

Download Swyx Mobile bij de Apple App StoreDownload Swyx Mobile bij Apple Play


Smartphone applicatie voor Swyx

Download Swyx Mobile bij de Apple App StoreDownload Swyx Mobile bij Apple Play


Beschikbaarheid van al uw collega's inzichtelijk

Het liefst wilt u natuurlijk uw collega’s maximaal inzicht geven in uw bereikbaarheid. Door gebruik te maken van de Vast Mobiel integratie geeft u al uw collega's inzicht in de bereikbaarheid van alle medewerkers. Ook buitendienst-, thuis- of flexwerkers waarmee voornamelijk mobiel contact gevoerd wordt zijn hier in meegenomen. U ziet dus de beschikbaarheid van alle gebruikers binnen uw telefonieomgeving (inclusief mobiel). Daarnaast is er de mogelijkheid om een status in te stellen om zo uw collega's meer op de hoogte te stellen over uw bereikbaarheid.

Al uw bedrijfscontacten op zak met SwyxAl uw bedrijfscontacten op zak

Wellicht herkent u dit; u bent onderweg en u moet dringend die ene collega of relatie spreken maar wat was zijn nummer ook al weer? Met de Smartphone App, heeft u waar en wanneer u wilt toegang tot uw bedrijfscontacten. Dit voorkomt onnodige belletjes en het bespaart u veel tijd, zodat u zich kunt concentreren op die zaken die voor u het belangrijkste zijn.

Mobiel bellen met uw vaste bedrijfsnummerVoicemail per Swyx gebruiker

Een groot voordeel van het gebruik van de applicatie is het bereikbaar zijn onder één telefoonnummer. Dit betekent indien gewenst dat alle telefonische communicatie via uw vaste bedrijfsnummer verloopt. Wanneer u met de applicatie uitbelt dan is het te realiseren dat de ontvanger uw vaste bedrijfsnummer in beeld krijgt, in plaats van uw mobiele nummer.