Bellen via de smartphone

Bellen via de smartphone

Wanneer u niet op uw werkplek aanwezig bent, wordt u voor het bereikbaar zijn afhankelijk van uw smartphone. Ondanks dat u op dat moment geen gebruik maakt van uw bureautoestel, is het mogelijk om gebruik te maken van alle functionaliteiten van de centrale met de 3CX applicatie op uw GSM.

Bellen via uw smartphone

  • altijd bereikbaar op één vast nummer
  • met hosted telefonie altijd en overal bereikbaar
  • 3CX applicatie voor Apple en Android toestellen

Beschikbaarheid van uw collega's inzichtelijk

Het liefst wilt u natuurlijk uw collega’s maximaal inzicht geven in uw bereikbaarheid. Door gebruik te maken van de Vast Mobiel integratie krijgt u inzicht in de bereikbaarheid van alle medewerkers. Ook buitendienst-, thuis- of flexwerkers waarmee voornamelijk mobiel contact plaatsvind, zijn hier in meegenomen. U ziet dus de beschikbaarheid van alle gebruikers binnen uw telefonieomgeving (inclusief mobiel).
 

Al uw bedrijfscontacten op zak met SwyxAl uw bedrijfscontacten op zak

Wellicht herkent u dit; u bent onderweg en u moet dringend die ene collega of relatie spreken maar wat was zijn nummer ook al weer? Met de Smartphone App, heeft u waar en wanneer u wilt toegang tot al uw bedrijfscontacten.

Mobiel bellen met uw vaste bedrijfsnummerVoicemail per gebruiker

Een groot voordeel van het gebruik van de applicatie is het bereikbaar zijn onder één telefoonnummer. Dit betekent dat alle telefonische communicatie via uw vaste bedrijfsnummer kan lopen. Wanneer u met de applicatie uitbelt dan is het mogelijk, dat de ontvanger uw vaste bedrijfsnummer in beeld krijgt, in plaats van uw mobiele nummer.