+31 76 - 5331331
Bellen via de pc

Bellen via de pc

Met de software van 3CX of Swyx maakt u van uw computer niet alleen een praktische en eenvoudig te bedienen telefoon, maar ook een universeel communicatie-apparaat, met alle voordelen van unified communications. Behalve de normale telefoniefuncties biedt de software ook praktische functies als het starten van conference-calls, intelligent doorschakelen of een geïntegreerde messenger waarmee u chatberichten kunt versturen.

Alles wat u van een telefooncentrale verwacht

Met de desktop software van 3CX of Swyx communiceert u via de PC met het telefonieplatform zoals een normale telefoon dit met een traditionele telefooncentrale doet. Het is dan ook te verwachten dat de client minstens alle mogelijkheden van een traditionele telefooncentrale heeft. Telefoniefuncties zoals:

  • gesprekken opnemen of overnemen
  • gesprekken doorschakelen of beëindigen
  • afluisten van de voice-mail
  • nummerherkenning
  • conference-calls
  • wachtstand

SwixIt ChatgesprekChatten met uw collega's

Wenst u een collega op de hoogte te stellen van iets terwijl hij/zij telefonisch in gesprek zit? Zojuist een collega aan de lijn gehad en vergeten wat te vragen? Of wilde u een productcode of factuurnummer even snel doorgeven aan een collega? Dan is de in ingebouwde chatfunctionaliteit een uitkomst. Hiermee kunt u gemakkelijk binnen de software een chat starten met uw collega.

Nooit meer een oproep verliezen

Het doorschakelen van gesprekken en parallelle gesprekken kunnen snel en eenvoudig worden gerealiseerd met de Call Routing Manager. Dit vergroot de bereikbaarheid van het bedrijfspersoneel en er gaan geen oproepen meer verloren. U kunt bijvoorbeeld het doorschakelen van gesprekken afhankelijk maken van bepaalde tijdstippen, dagen van de week, feestdagen of vermeldingen in de agenda van Microsoft® Outlook®. De oproepen kunnen dan automatisch worden doorgeschakeld naar een andere bestemming, bijvoorbeeld naar een andere werknemer, een vervanger tijdens de vakantie, gsm of voicemail.

Grafishce Script Editor van SwyxItNog meer mogelijkheden biedt de Grafische Script Editor (GSE), waarmee u regels en reeksen van acties bij inkomende gesprekken kunt visualiseren en snel en eenvoudig kunt aanpassen. De Grafische Script Editor is onderdeel van onze Advanced user licentie.