3CX

3CX

3CX is een VoIP telefoonsysteem op basis van open standaarden met ongekende Unified Communications functies. 3CX is beschikbaar als Hosted Telefonie oplossing of u kiest ervoor deze zelf On Premise te installeren. Standaard worden onze 3CX centrales opgeleverd met een SIP trunk.

Aanwezigheid, Voicemail naar email, web conferencing en instant messaging zijn eenvoudig te realiseren binnen 3CX. Met geïntegreerde 3CX softphones en smartphone clients, hebben gebruikers automatisch toegang tot geavanceerde Unified Communications functies.

Web Client

Een mooi verlengstuk van uw toestel is de web cliënt. Alle functies die u wenst eenvoudig bij de hand:

  • Aanwezigheid status
  • Gesprekken aannemen/doorverbinden
  • Telefoonboeken
  • Gesprekshistorie
  • Web conferencing

VoIP clients

3CX beschikt over native Android en iOS VoIP cliënts die continu worden bijgewerkt en getest. Met de geïntegreerde tunneling is het bellen via een openbaar WiFi netwerk of 3G/4G uiterst betrouwbaar. Op de Android en iOS cliënts wordt PUSH-technologie volledig ondersteund, waardoor de telefoon op stand-by kan staan en de accu langer meegaat.

Wachtrij / Call Queue

Een wachtrij kan al gebruikt worden om het telefonieverkeer voor de telefoniste in betere banen te leiden. De 3CX wachtrijen beschikken standaard over een welkomsttekst en wachtmuziek. Tevens wordt aan de beller aangekondigd hoeveel wachtenden er nog voor zijn. Voor de gebruiker is er een dashboard beschikbaar waar je in 1 oogopslag alle informatie over de wachtrijen ziet.

 

Koppeling met CRM

Beheer uw gesprekken nog eenvoudiger met 3CX en koppel uw telefonieomgeving aan uw CRM pakket:

  • Meteen bellen vanuit uw CRM applicatie
  • Open automatisch klant records
  • Log alle gesprekken in uw CRM applicatie

CRM integratie voor Microsoft Outlook en Office 365 wordt standaard meegeleverd, voor het gebruik van een CRM koppeling met een ander pakket heeft u een Pro licentie nodig.

3CX prijzen

De prijzen voor 3CX hangen van diverse factoren af. De belangrijkste factor voor het bepalen van de prijs van 3CX is het aantal gelijktijdige gesprekken dat u wilt afhandelen.

Demonstratie of afspraak?

Wij zijn niet alleen enthousiast over de technische mogelijkheden, maar vooral ook over de gebruiksvriendelijkheid van het systeem.

Wij kunnen 3CX dan ook van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een op VoIP gebaseerde oplossing.

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of demonstratie bij u op locatie.