Hosted Telefonie

Een telefooncentrale zonder investering

Dankzij de opkomst van Hosted Telefonie hoeft u niet meer zelf te investeren in een telefooncentrale. Tegen een vaste vergoeding per gebruiker kunt u nu gebruik maken van een telefooncentrale uit de cloud met geavanceerde faciliteiten. U heeft geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat gebruik gemaakt wordt van een beveiligde telefoniecentrale buiten uw locatie die 24/7 wordt bewaakt.

Kermerken Hosted Telefonie

  • Geen inversteringskosten maar een vast maandelijks bedrag per gebruiker
  • Uitermate betrouwbaar door redundant uitgevoerd
  • 24/7 bewaakt
  • Schaalbaar

Een telefooncentrale zonder investering

De aanschaf en installatie van een telefooncentrale op locatie kan flinke kosten met zich meebrengen. Bij het gebruiken van deze telefonieoplossing komen ook onderhoud- en verbruikskosten kijken. Al met al kunnen de kosten die bij het implementeren van deze telefonieoplossing flink oplopen. Doordat u met Hosted Telefonie gebruik maakt van een bewaakte telefooncentrale op afstand hoeft u geen investering te doen in apparatuur, installatie of onderhoud. De enige kosten die u maakt is een vast maandelijks bedrag per gebruiker.


Hosted VoIP is uiterst betrouwbaar

Als gebruiker van Hosted VoIP kunt u uitgaan van een solide en betrouwbare spraakdienst. De virtuele telefooncentrales van IP Visie worden op meerdere datacenters gehost en is daarmee redundant uitgevoerd. Deze datacenters zijn allen voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen, waardoor het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur minimaal is. Tevens is het beheer van de verbindingen tot aan deze datacenters volledig in eigen handen waardoor maatwerk zoals layer 2 verbindingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Dit verzekerd u van een uitermate betrouwbare dienst.


Gratis bellen naar nevenvestigingen

Als u meerdere vestigingen heeft kunnen deze middels Hosted Telefonie aan elkaar gekoppeld worden. Standaard wordt Hosted Telefonie aangesloten via een SIP-Trunk. Op deze manier ontstaat één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Voor intern verkeer worden geen belkosten gerekend en zo kan dit op jaarbasis een interessante besparing opleveren. Daarnaast hoeven de afzonderlijke vestigingen zelf geen telefooncentrale te hebben.


Swyx, bellen met gemak

Swyx Hosted Telefonie softwareSwyx integreert spraak, e-mail, video, voicemail, chat, aanwezigheidsinformatie, application sharing en alle bedrijfsrelevante toepassingen in één enkele gebruikersinterface. Op een slimme manier combineert de software alle vormen van bedrijfscommunicatie tot één platform met een allesomvattende gebruikersinterface.

Meer over Swyx


Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Hosted Telefonie met bijbehorende producten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Hosted Telefonie met bijbehorende producten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Verbindingen voor Hosted Telefonie

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel is een symmetrische verbinding dat wordt geleverd over het glasvezelnetwerk van KPN.

Meer over Zakelijk Glasvezel
Ethernet over Koper

Ethernet over Koper

Uitermate geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geconfronteerd worden met hoge investeringen.

Meer over Ethernet over Koper
Zakelijk VDSL

Zakelijk VDSL

Zakelijk VDSL is een asymmetrische verbinding dat wordt geleverd over het kopernetwerk van KPN.

Meer over Zakelijk VDSL
Ethernet over Radio

Ethernet over Radio

Via een speciale antenne wordt een verbinding opgebouwd met het dichtstbijzijnde zichtbare antennepunt van de provider.

Meer over Ethernet over Radio