Hosted Telefonie

Telefooncentrale uit de cloud voor een vast bedrag per maand

Hosted Telefonie

Dankzij de opkomst van Cloud Communicatie hoeft u niet meer zelf te investeren in een communicatie oplossing. Tegen een vaste vergoeding per gebruiker per maand kunt u gebruik maken van een telefooncentrale uit de cloud met geavanceerde faciliteiten.

Kermerken Hosted Telefonie

  • schaalbaar
  • 24/7 monitoring
  • uitermate betrouwbaar door redundante uitvoering
  • geen investeringskosten, maar een vast maandelijks bedrag per gebruiker
  • altijd up-to-date, zo profiteert u automatisch van nieuwe mogelijkheden

Een telefooncentrale zonder investering

De aanschaf en installatie van een telefooncentrale kan een flinke investering zijn. Bij het kiezen voor een dergelijke oplossing spelen ook onderhouds- en verbruikskosten een belangrijke rol. Al met al kunnen de kosten die bij het implementeren van deze telefonie-oplossing komen kijken flink oplopen. Bij Hosted Telefonie betaalt u een vaste vergoeding per gebruiker per maand. De kosten blijven hierdoor overzichtelijk en goed te budgetteren.

Hosted Telefonie is uiterst betrouwbaar

Als gebruiker van Hosted Telefonie, ofwel VoIP (Voice over IP) genoemd, kunt u uitgaan van een solide en betrouwbare spraakdienst. Onze virtuele telefooncentrales worden vanuit meerdere datacenters gehost en zijn daarmee redundant uitgevoerd. Deze datacenters zijn allen voorzien van uitgebreide koeling en stroom voorzieningen, waardoor het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur minimaal is.

Gratis bellen naar nevenvestigingen

Wanneer u meerdere vestigingen heeft kunnen deze middels Hosted Telefonie aan elkaar gekoppeld worden. Standaard wordt Hosted Telefonie ontsloten via een SIP-Trunk. Op deze manier ontstaat één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Voor intern verkeer worden geen belkosten gerekend en kan zo op jaarbasis een interessante besparing opleveren. Daarnaast hoeven de afzonderlijke vestigingen zelf geen telefooncentrale te hebben.

Altijd up-to-date

Bij een fysieke telefonie oplossing op uw eigen locatie bent u altijd afhankelijk van uw installateur. De mogelijkheden die beschikbaar waren tijdens de installatie kunt u gebruiken en daar blijft het bij. Zijn er sofware updates? Dan zal uw installateur u hierover moeten informeren en wilt u gebruik maken van deze updates dan zijn in hier in bijna alle gevallen kosten aan verbonden. Wellicht is de telefooncentrale niet eens in staat mee te groeien met nieuwe mogelijkheden en toepassingen.

Onze Hosted Telefonie systemen worden regelmatig voorzien van updates en worden goed onderhouden. Komen er nieuwe features of mogelijkheden op de markt dan worden deze toegepast op onze centrales zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen.

Meest gestelde vragen over Hosted Telefonie