Hosted Telefonie

Een telefooncentrale zonder investering

Hosted Telefonie

Dankzij de opkomst van Hosted Telefonie hoeft u niet meer zelf te investeren in een telefooncentrale. Tegen een vaste vergoeding per gebruiker kunt u nu gebruik maken van een telefooncentrale met geavanceerde faciliteiten. U heeft geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat gebruik gemaakt wordt van een centrale buiten uw bedrijf.


Besparen op intern telefoonverkeer

Als u meerdere vestigingen heeft kunnen deze middels Hosted Telefonie aan elkaar gekoppeld worden. Op deze manier ontstaat één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Dit kan op jaarbasis een interessante besparing opleveren. Daarnaast hoeven de afzonderlijke vestigingen zelf geen telefooncentrale te hebben.


Hosted VoIP is betrouwbaar

Als gebruiker van Hosted VoIP kunt u uitgaan van een solide en betrouwbare spraakdienst. De virtuele telefooncentrales van IP Visie worden op meerdere datacenters gehost. Deze datacenters zijn allen voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen, waardoor het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur minimaal is. Tevens is het beheer van de verbindingen tot aan deze datacenters volledig in eigen handen waardoor maatwerk zoals layer 2 verbindingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden.


Swyx

Swyx, een communicatieplatform ingezet voor Hosted Telefonie

Swyx is een geïntegreerde, softwarematige IP-communicatieoplossing die speciaal is afgestemd op het MKB. Op een slimme manier combineert de software alle vormen van bedrijfscommunicatie tot één platform met een allesomvattende gebruikersinterface.

Meer over Swyx

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Hosted Telefonie met bijbehorende producten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com
Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Hosted Telefonie

Altijd de nieuwste functionaliteit

Uw telefooncentrale in de Cloud wordt steeds voorzien van de laatste software zo beschikt u altijd over de nieuwste functionaliteit zonder investering.

Geen inversteringskosten

Voor Hosted Telefonie hoeft u niet te investeren. U betaalt een vast maandelijks bedrag per gebruiker, waardoor uw kosten voorspelbaar zijn.

Uitermate betrouwbaar

De oplossing is redundant en bevindt zich verspreid over meerdere datacenters. Technische specialisten bewaken uw telefoniediensten 24x7.

Overal en altijd bereikbaar

Uw medewerkers zijn altijd bereikbaar op hetzelfde nummer. Ongeacht op welke locatie de medewerkers zich bevinden.

Nooit meer betalen dan nodig is

De capaciteit van het netwerk is schaalbaar, wat inhoudt dat extra capaciteit gemakkelijk kan worden bijgeschakeld op het moment dat u dit nodig heeft.

Verbindingen voor Hosted Telefonie

Ethernet over Koper

Ethernet over Koper

Uitermate geschikt voor bedrijven die gebruik willen maken van meer bandbreedte, maar geconfronteerd worden met hoge investeringen.

Meer over Ethernet over Koper
Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel is een symmetrische verbinding dat wordt geleverd over het glasvezelnetwerk van KPN.

Meer over Zakelijk Glasvezel

Advies nodig?

De consultants van IP Visie geven u graag advies over Hosted Telefonie met bijbehorende producten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com