+31 76 - 5331331

Hosted Telefonie

Een telefooncentrale zonder investering

Dankzij de opkomst van Cloud Communicatie hoeft u niet meer zelf te investeren in een communicatie oplossing. Tegen een vaste vergoeding per gebruiker kunt u nu gebruik maken van een telefooncentrale uit de cloud met geavanceerde faciliteiten. U heeft geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat gebruik gemaakt wordt van een beveiligde telefonie centrale in ons eigen datacenter die 24/7 wordt bewaakt.

Kermerken Hosted Telefonie

  • Geen investeringskosten maar een vast maandelijks bedrag per gebruiker
  • Uitermate betrouwbaar door redundante uitvoering
  • 24/7 bewaakt
  • Schaalbaar
  • Altijd up-to-date, zo profiteert u automatisch van nieuwe oplossingen en mogelijkheden

Een telefooncentrale zonder investering

De aanschaf en installatie van een telefooncentrale op locatie kan flinke kosten met zich meebrengen. Bij het gebruiken van deze telefonieoplossing komen ook onderhoud- en verbruikskosten kijken. Al met al kunnen de kosten die bij het implementeren van deze telefonieoplossing komen kijken flink oplopen. Doordat u met Hosted Telefonie gebruik maakt van een bewaakte telefooncentrale op afstand hoeft u geen investering te doen in apparatuur, installatie of onderhoud. De enige kosten die u maakt is een vast maandelijks bedrag per gebruiker.


Hosted Telefonie is uiterst betrouwbaar

Als gebruiker van Hosted Telefonie, ofwel VoIP (Voice over IP) genoemd, kunt u uitgaan van een solide en betrouwbare spraakdienst. De virtuele telefooncentrales van IP Visie worden op meerdere datacenters gehost en is daarmee redundant uitgevoerd. Deze datacenters zijn allen voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen, waardoor het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur minimaal is. Tevens is het beheer van de verbindingen tot aan deze datacenters volledig in eigen handen waardoor maatwerk zoals layer 2 verbindingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Dit verzekerd u van een uitermate betrouwbare dienst.


Gratis bellen naar nevenvestigingen

Als u meerdere vestigingen heeft kunnen deze middels Hosted Telefonie aan elkaar gekoppeld worden. Standaard wordt Hosted Telefonie ontsloten via een SIP-Trunk. Op deze manier ontstaat één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Voor intern verkeer worden geen belkosten gerekend en zo kan dit op jaarbasis een interessante besparing opleveren. Daarnaast hoeven de afzonderlijke vestigingen zelf geen telefooncentrale te hebben.

Altijd up-to-date

Bij een statische telefonie oplossing op uw eigen locatie bent u altijd afhankelijk van uw installateur. De mogelijkheden die beschikbaar waren tijdens de installatie kunt u gebruiken en daar blijft het bij. Zijn er sofware updates? Dan zal uw installateur u hierover moeten informeren en wilt u gebruik maken van deze updates dan zijn in hier in bijna alle gevallen hoge kosten en ongemak aan verbonden. Wellicht is de telefooncentrale niet eens in staat mee te groeien met nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Onze Hosted Telefonie systemen worden regelmatig voorzien van updates en worden goed onderhouden. Komen er nieuwe features of mogelijkheden op de markt dan worden deze toegepast op onze centrales zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. Onderhoud vindt altijd plaats buiten kantoortijden zodat overlast geminimaliseerd is.

Swyx, bellen met gemak

Swyx Hosted Telefonie softwareSwyx integreert spraak, e-mail, video, voicemail, chat, aanwezigheidsinformatie, application sharing en alle bedrijfsrelevante toepassingen in één enkele gebruikersinterface. Op een slimme manier combineert de software alle vormen van bedrijfscommunicatie tot één platform met een allesomvattende gebruikersinterface.

Meer over Swyx


Advies nodig?

Onze consultants zijn telefonisch te bereiken op:

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug


Testimonial

Bekijk testimonial