+31 76 - 5331331
Zakelijk glasvezel snelheid
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel snelheid

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk zeer hoge internetsnelheden af te nemen. Hier leest u alles over zakelijk glasvezel snelheid. De vraag naar bandbreedte onder bedrijven blijft groeien. Werkt uw bedrijf in de cloud, of maakt u in uw bedrijfsvoering gebruik van online diensten dan is het hebben van een hoge uploadsnelheid een enorm voordeel. De vraag naar meer bandbreedte is dan ook de voornaamste reden dat steeds meer bedrijven overstappen op Zakelijk Glasvezel.

Snelheid die telt

Zakelijk glasvezel Snelheid die teltInternetverbindingen geleverd op Zakelijk Glasvezel zijn symmetrisch van aard. Symmetrisch wil zeggen dat de upload en download snelheid van de glasvezel verbinding gelijk zijn aan elkaar. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld koperverbindingen zoals ADSL of VDSL, waarbij de uploadsnelheid vele malen lager is dan de downloadsnelheid.

Wanneer u werkt in de cloud of gebruik maakt van diensten in het datacenter, dan is het hebben van een hoge uploadsnelheid een must. Door de hoge uploadsnelheid kunt u ongestoord gebruik maken van de online diensten zonder hier op hoeven te wachten. Met dezelfde snelheid als u bestanden verstuurd, haalt u deze ook binnen.

Capaciteit van glasvezelverbinding

Capaciteit van glasvezelverbindingStandaard word Zakelijk Glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunt u naar eigen wens diensten stapelen. Met een zakelijk glasvezelverbinding kunt u meerdere services afnemen over één enkele breedbandverbinding. U heeft naast de standaard dienst Zakelijk Internet een keuze uit verschillende opties ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering.

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een 100 Mbit/s internetsnelheid dan heeft u effectief nog 900 Mbit/s beschikbaar om te vullen met diensten. Indien nodig en het groeipad van 1 Gbit/s niet toereikend is voor de behoefte van uw bedrijf dan is er de mogelijkheid om (tegen meerprijs) de glasvezel access uit te breiden naar 10 Gbit/s. Hoe snel uw bedrijf ook groeit, of hoeveel online diensten er gebruikt gaat worden, wat de toekomst ook brengt, met een zakelijk glasvezelverbinding bent u voorbereid op de toekomst.

Snelheid Zakelijk Internet

Snelheid Zakelijk InternetWanneer u Zakelijk Glasvezel afneemt dan wordt er een standaarddienst Zakelijk Internet bij geleverd. Met Zakelijk Internet kunt u snelheden afnemen tot 1 Gbit/s. Dit zijn overigens zulke hoge snelheden dat deze doorgaans worden afgenomen door bedrijven met een zeer groot aantal medewerkers en gebruik maken van verschillende online diensten. Voor uw internetsnelheid bent u afhankelijk van de capaciteit nog beschikbaar op uw zakelijk glasvezelverbinding. Heeft u meerdere services over de glasvezelverbinding afgenomen dan is de maximaal beschikbare snelheid dat u kunt afnemen, het restant van de capaciteit.

Zakelijk glasvezel snelheid ophogen

Zakelijk glasvezel snelheid ophogenWanneer uw huidig afgenomen internetsnelheid niet meer toereikend is om uw bedrijfsvoering soepel uit te voeren dan is het mogelijk om deze te verhogen. Het is mogelijk om binnen uw bestaande contractperiode kosteloos over te stappen naar een hogere internetsnelheid. Na uw huidige contractperiode kunt u altijd wisselen van internetsnelheid naar wens. Wilt u de internetsnelheid verhogen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Beschikbare internetsnelheden controleren

Beschikbare internetsnelheden controlerenIP Visie is graag transparant naar haar klanten. Daarom heeft IP Visie een unieke Zakelijk Glasvezel Postcodecheck ontwikkeld. Deze tool wordt enerzijds gevoerd door het Kadaster en anderzijds de technische systemen van carriers met een infrastructuur waarover IP Visie levert. IP Visie is hierdoor in meer dan 95% van alle uitgevoerde postcodechecks in staat om u direct gegarandeerde tarieven te geven. Ook vind u in deze tool een samenstelling van internetsnelheden. Staat uw gewenste snelheid er niet bij? Neem dan contact op met een van onze consultants voor een maatwerk oplossing.