+31 76 - 5331331
Zakelijk glasvezel pakketten
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel pakketten

Zakelijk Glasvezel kent geen samengestelde pakketten. Dit heeft er alles mee te maken hoe een glasvezelprovider het glasvezelnetwerk heeft opgebouwd. De provider probeert gemaakte investeringskosten voor het aanleggen van glasvezel terug te verdienen door dit deels in abonnementskosten te verwerken. Op deze manier kan de eenmalige aansluitkosten relatief laag gehouden worden in vergelijking tot gemaakte kosten door de provider.

Op de grootste industrieterreinen met eigen glasvezelnetwerken gelden weer vaste tarieven. Op andere locaties treden de staffels in werking. Hierbij wordt gekeken naar de afstand tussen uw bedrijf en het dichtstbijzijnde 'knooppunt' waar glasvezel aansluitingen samenkomen. Hoe groter de afstand, hoe hoger u in de staffel komt. Doordat er voor Zakelijk Glasvezel en de beschikbare staffels gelden voor verschillende locaties maakt het bieden van een standaardpakket zeer lastig.

Wenst u uitsluiting over glasvezeltarieven op uw locatie? De postcodecheck van IP Visie is uniek in Nederland en wordt gevoed door enerzijds het Kadaster (Basis Administratie Gebouwen) en anderzijds de technische systemen van KPN. Hierdoor zijn wij in meer dan 95% van alle checks in staat om direct de prijzen en mogelijkheden te laten zien en deze prijzen te garanderen.

Standaard Zakelijk Internet

Bij het afnemen van een zakelijk glasvezelverbinding wordt er standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is niet mogelijk de glasvezelverbinding te bestellen zonder deze standaard dienst. IP Visie is transparant in de opbouw van haar glasvezel tarieven en aanbiedingen. Dat wil zeggen dat de verschillende elementen/diensten los gespecificeerd staan op de offerte.

Zelf zakelijk glasvezel pakket samenstellen

Zelf zakelijk glasvezel pakketten samenstellenZakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1Gbit/s. Dit groeipad kunt u naar eigen wens vullen met diensten. Naast de standaard dienst Zakelijk Internet heeft een keuze uit verschillende beschikbare lasvezeldiensten om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Wanneer u kiest voor een 50 Mbit/s internetsnelheid dan heeft u effectief nog 950 Mbit/s beschikbaar om te vullen met aanvullende diensten.  Wenst u bv. naast de standaard geleverde dienst Zakelijk Internet ook te kunnen telefoneren over uw glasvezelverbinding? Dan neemt u b.v. de aanvullende dienst Hosted Telefonie af. Maar denk bv. ook aan meerdere vestigingen koppelen zodat u gegevens kunt delen tussen locatie.

Uitbreiden op een later tijdstip

Glasvezel uitbreidbaar met dienstenDoordat Zakelijk Glasvezel modulair is opgebouwd kan er op een later moment (nadat de verbinding is opgeleverd) nog diensten worden afgenomen. Deze bijkomende kosten van de later afgenomen dienst worden ook los gespecificeerd op de offerte. U kunt diensten blijven afnemen zolang de access capaciteit van 1Gbit/s niet wordt overschreden. Mocht de access van 1Gbit/s niet toereikend zijn dan kan tegen meerprijs de access worden uitgebreid naar 10Gbit/s.

Ook kunt u diensten upgraden tijdens uw contractperiode. Wenst u een snellere internetverbinding af te nemen dan uw huidige snelheid? Dan kan deze dienst geupgrade worden naar de gewenste snelheid. Wenst u een upgrade te doen van bestaande diensten? Neem dan contact op met een van onze glasvezel consultants, zij helpen u moeiteloos op weg.

Wat de toekomst ook brengt voor uw bedrijf, een snelle groei of meer gebruik van online diensten, met een zakelijk glasvezelverbinding bent u voorbereid voor een lange tijd.