+31 76 - 5331331
Zakelijk Glasvezel diensten
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Een zakelijke glasvezelverbinding bestaat uit twee componenten. Enerzijds de drager en anderzijds de diensten die u afneemt. De drager (glasvezel access) is de fysieke glasvezelkabel waarover de verbinding wordt gerealiseerd richting het glasvezelnetwerk. Het tweede component zijn de diensten die u op Zakelijk Glasvezel afneemt. Deze scheiding komt ook terug in de tariefstelling van glasvezel.

De capaciteit van de glasvezel access bepaald hoeveel diensten op de verbinding afgenomen kan worden. Zakelijk Glasvezel zoals deze standaard geleverd wordt kent een standaard capaciteit van 1 Gbit/s (uit te breiden tegen meerprijs naar 10 Gbit/s). U kunt diensten blijven stapelen tot de capaciteit van de drager bereikt wordt.

Beschikbare Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Zakelijk Glasvezel is niet af te nemen zonder de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaard dienst heeft u vrije keuze in het afnemen van diensten.


Hosted Telefonie

Met de opkomst van Hosted Telefonie hoeft u niet langer zelf te investeren in een telefooncentrale. Tegen een vaste vergoeding per gebruiker per maand kunt u gebruik maken van een telefooncentrale met geavanceerde faciliteiten. U heeft geen omkijken naar de aanleg en onderhoud van een traditionele telefooncentrale op locatie. U maakt dan namelijk gebruik van een centrale buiten uw bedrijf.


SIP trunk

Een SIP Trunk is te vergelijken met een ‘gewone’ ISDN telefoonlijn. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn lopen, maar via een op IP gebaseerd netwerk of internetverbinding. Als u uw telefooncentrale wilt behouden, maar toch gebruik wilt maken van de voordelen van IP, is een SIP Trunk voor u de juiste oplossing.


IP-VPN

Met IP-VPN bent u in staat om verschillende locaties onderling met elkaar te koppelen in een besloten VPN (Virtual Private Network). IP-VPN biedt een beveiligd en besloten netwerk over IP gebaseerde infrastructuur en is daardoor veel veiliger dan het 'World Wide Web'. IP-VPN is bij uitstek geschikt om spraak en data te integreren in uw bedrijfsnetwerk.


Ethernet VPN

Met een Ethernet VPN koppelt u uw vestigingen op basis van ethernet techniek waardoor in feite één groot Local Area Network (LAN) wordt gecreëerd. Ethernet VPN is geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen. Het wordt gebruikt voor grotere volumes data-, voice- en internetverkeer. Het wordt ook gebruikt voor vestigingen die hun onderlinge verkeer 'realtime' afwikkelen en daardoor behoefte hebben aan een hoge bandbreedte.