+31 76 - 5331331
Zakelijk Glasvezel check
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel check

De zakelijk glasvezel postcodecheck van IP Visie geeft u de mogelijkheid om zelf direct tarieven en mogelijkheden betreft Zakelijk Glasvezel te controleren. Dit is bijzonder omdat elke locatie in Nederland haar eigen unieke glasvezel tarieven kent, zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse kosten voor het abonnement.

De enige glasvezelcheck van zijn soort

Unieke zakelijk glasvezel checkIP Visie houdt ervan om transparant te zijn naar haar klanten en heeft daarom de unieke zakelijk glasvezel postcodecheck ontwikkelt. Deze tool stelt u in staat om waar en wanneer u wilt de correcte tarieven voor glasvezel op uw locatie op te vragen en overzichtelijk in beeld te krijgen. 

De zakelijk glasvezel check van IP Visie is uniek in Nederland en wordt gevoed door enerzijds het kadaster (Basis Administratie Gebouwen) en anderzijds de technische systemen van de carriers met een netwerk waar wij gebruik van maken. IP Visie is hierdoor in meer dan 95% van alle uitgevoerde postcodecheck in staat om u direct de accurate en geldende tarieven te tonen.

Doordat we toegang hebben tot alle gegevens voor de prijsopbouw van Zakelijk Glasvezel op uw locatie hebben we vertrouwen in hetgeen wat we aanbieden. Daarom geven we bij veel locaties in de glasvezel postcodecheck aan dat de getonde tarieven 100% gegarandeerd zijn. U bent er in die gevallen van verzekerd dat er geen verborgen kosten de hoek om komen kijken.

Accurate tarieven met de zakelijk glasvezel check

Accurate tarieven met de zakelijk glasvezel checkZakelijke Glasvezel tarieven zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfsvestiging. Elke locatie in Nederland heeft dus haar eigen unieke glasvezeltarieven. Voor zowel de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse abonnementskosten. De glasvezeltarieven zijn afhankelijk van uw locatie omdat er gekeken wordt hoe ver u van het dichtstbijzijnde koppelpunt naar het glasvezelnetwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten worden grotendeels bepaald door de in de buurt aanwezige glasvezel infrastructuur. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op uw locatie is het dus altijd noodzakelijk om de zakelijk glasvezelpostcodecheck uit te voeren.

Direct online offerte in uw mail

Direct online offerte in uw mailMet de glasvezel postcodecheck kunt u vrijblijvend tarieven controleren. IP Visie is van mening dat iedereen zelf moeiteloos een accuraat aanbod moet kunnen ontvangen zonder hierop te hoeven wachten.

Als u direct wilt inspringen op het aanbod dan heeft u de mogelijkheid om uw verbinding te configureren naar wens. Zodra u een gewenste configuratie heeft samengesteld is er de mogelijkheid om een offerte op te vragen. Hier hoeft u geen contact voor op te nemen maar kunt u direct zelf afhandelen in de zakelijk glasvezel check. Nadat u een aantal contactgegevens heeft opgegeven wordt de offerte direct in pdf-formaat gegenereerd met uw gekozen configuratie voor de glasvezelverbinding. Deze offerte wordt direct per mail verstuurd en komt binnen enkele minuten aan in uw mailbox.

Help mijn locatie wordt niet gevonden

De postcode + huisnummercombinaties die in onze zakelijk glasvezel check zijjn verwerkt zijn gesynchroniseerd met het Kadaster (het Kadaster registreert vastgoed- en geografische informatie.) en de systemen van KPN. Indien uw postcode - huisnummercombinatie niet wordt gevonden in onze glasvezelcheck, kunt u het kadaster raadplegen voor mogelijke combinaties en contact met ons opnemen. Met behulp van deze informatie kunnen wij u gericht helpen.

U kunt ook de onderstaande meest gestelde vraag bekijken voor meer informatie:
Wat moet ik doen als mijn postcode + huisnummercombinatie niet wordt gevonden?