Zakelijk Glasvezel check

Zakelijk Glasvezel check

Onze postcodecheck geeft u de mogelijkheid om zelf direct tarieven en mogelijkheden te controleren voor glasvezel aansluitingen. Dit is bijzonder, omdat elke locatie in Nederland haar eigen unieke glasvezel tarieven kent, zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse kosten voor het abonnement.

Uniek in Nederland

Unieke zakelijk glasvezel checkWij vinden het belangrijk om duidelijk te zijn in datgene wat wij bieden. Dat is de reden dat wij onze glasvezel postcodecheck hebben ontwikkeld. De software is dermate intelligent, dat u voor elke locatie in Nederland direct de actuele tarieven kunt opvragen en de aansluiting kunt bestellen.

De postcodecheck is uniek in Nederland en wordt gevoed door enerzijds het kadaster (Basis Administratie Gebouwen) en anderzijds de technische systemen van alle glasvezel leveranciers, waar wij gebruik van maken. Hierdoor zijn wij in staat om in meer dan 98% van alle gevallen u direct de definitieve tarieven te tonen en u de mogelijkheid te bieden een glasvezelaansluiting met de dienst internet online te bestellen.

Doordat wij toegang hebben tot alle gegevens, die noodzakelijk zijn om de prijs te bepalen, kunnen wij de verbinding leveren tegen de getoonde tarieven, indien vermeld staat dat de tarieven 100% gegarandeerd zijn.

100% accurate tarieven

Accurate tarieven met de zakelijk glasvezel checkZakelijke Glasvezel tarieven zijn geheel afhankelijk van de locatie van uw pand. Om de juiste prijs te berekenen wordt gekeken naar de afstand, die wij moeten overbruggen van het dichtstbijzijnde koppelpunt tot uw pand.

Direct een offerte in uw mailbox

Direct online offerte in uw mailMet de glasvezel postcodecheck kunt u vrijblijvend tarieven controleren. Wij zijn van mening dat iedereen zelf moeiteloos een accuraat aanbod moet kunnen ontvangen zonder tussenkomst van onze mensen op kantoor.

U heeft de mogelijkheid om uw verbinding naar wens te configureren. Zodra u een gewenste configuratie heeft samengesteld is er de mogelijkheid om een offerte op te vragen. Hier hoeft u geen contact voor op te nemen en kunt u direct bestellen via onze website.