+31 76 - 5331331
Zakelijk Glasvezel beschikbaarheid
Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel beschikbaarheid

Zakelijk Glasvezel beschikbaarheidIn tegenstelling tot particulier glasvezel is Zakelijk Glasvezel vrijwel altijd beschikbaar. Dit komt omdat elk bedrijf individueel een zakelijke glasvezelverbinding kan laten aanleggen op eigen verzoek. In de particulieren markt om de aansluitkosten laag te houden wordt voor een strategie gekozen waarbij zoveel mogelijk huizen tegelijkertijd worden aangesloten in een bepaald gebied.

Beschikbaarheid Zakelijk Glasvezel controleren

Hoewel aansluiten op het zakelijk glasvezelnetwerk van KPN altijd te realiseren is, raden we u toch aan om gebruik te maken van onze zakelijk glasvezelpostcodecheck om de beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel op uw locatie te garanderen. Er zijn namelijk situaties waardoor het aansluiten wat vertraging oplevert. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw postcode + huisnummer combinatie nog niet bekend is in de systemen van het Kadaster (Basis Administratie Gebouwen) en KPN. Door het uitvoeren van een postcodecheck krijgt u hier direct uitsluitsel over.

Unieke tool met prijsgarantie

Unieke tool met prijsgarantie

Omdat IP Visie graag transparant is naar haar klanten hebben we een unieke glasvezel check laten ontwikkelen. Deze tool wordt enerzijds gevoerd door het Kadaster en anderzijds de technische systemen van KPN. IP Visie is dierdoor is in meer dan 95% van alle uitgevoerde postcodechecks in staat om u direct accurate tarieven te geven, maar ook de beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel op uw locatie. Omdat we alle gegevens voor de prijsopbouw van uw locatie hebben kunnen we prijsgaranties geven. Bij veel locaties staat in onze postcodecheck aangegeven dat de gegeven tarieven 100% worden gegarandeerd.Direct online offerte in uw mail

Online offerte direct in uw mail

IP visie is van mening dat iedereen moeiteloos een accuraat aanbod moet kunnen ontvangen zonder hier tijdens kantooruren contact voor op dient te nemen. Daarom is het mogelijk om in de postcodecheck uw verbinding te configureren en wanneer u een gewenste samenstelling heeft gekozen, deze ook als offerte te laten versturen. Deze wordt ter plekke gegenereerd en wordt vrijwel direct verstuurd. U kunt dus bij IP Visie online in enkele minuten een aanbod ontvangen in uw mailbox, ook in de avonduren.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel

Nadat u de beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel voor uw locatie heeft vastgesteld en akkoord bent met de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse abonnementskosten, kunt u overgaan tot aanschaf.  Er komen een aantal zaken om de hoek kijken bij het aanvragen van een zakelijk glasvezelverbinding. We dienen naast de vereiste bedrijfsgegevens een aantal zaken van u te ontvangen. Om een beter beeld te krijgen welke zaken bij de aanvraag komt kijken, dan kunt u een kijkje nemen op de hiervoor ingerichte pagina: Zakelijk Glasvezel aanvragen

Alternatief op zakelijk glasvezel

Hoewel Zakelijk Glasvezel altijd beschikbaar is, zijn er situaties waarbij de eenmalige aansluitkosten hoog kan uitvallen. Wanneer bijvoorbeeld de afstand van u pand tot het dichtstbijzijnde ondergrondse glasvezelknooppunt meer dan 1 kilometer bedraagt en er geen lege buizen liggen. Dit brengt hoge aansluitkosten met zich mee en dan kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een alternatief.

Ethernet over Koper

Een groot voordeel van Zakelijk Glasvezel is de mogelijkheid om meerdere diensten te stapelen op de glasvezelverbinding. Wanneer een lage bandbreedtes volstaan kan Ethernet over Koper als een geschikt alternatief worden ingezet. Omdat er vrijwel altijd al een koperinfrastructuur beschikbaar is kent Ethernet over Koper over het algemeen lagere investeringskosten voor de aanleg.

Ethernet over Radio (straalverbinding)

Met Ethernet over Radio koppelt u een bedrijfslocatie aan het glasvezelnetwerk door middel van een speciale antenne die op locatie geplaatst wordt. Via deze antenne wordt een ethernetverbinding opgebouwd waarmee je aan het dichtstbijzijnde zichtbare antennepunt van de provider wordt gekoppeld. Deze ethernetverbinding kent dezelfde eigenschappen als een glasvezelverbinding. Ethernet over Koper is altijd maatwerk en het is noodzakelijk om een site-survey te laten uitvoeren om te kunnen bepalen of de straalverbinding gerealiseerd kan worden. Ook worden hier de eenmalige aansluitkosten opgebouwd waar u van op de hoogte wordt gesteld.