Voordelen Glasvezel

Voordelen Glasvezel

Glasvezel kent louter voordelen. Naast het feit dat u de beschikking krijgt over razendsnel internet, kent glasvezel nog veel meer voordelen. Zakelijk Glasvezel is toekomstvast, stabiel en schaalbaar.

  • razendsnel internet
  • één lijn voor al uw diensten
  • groeit met uw organisatie mee
  • symmetrische internetverbindingen

Zakelijk Glasvezel is toekomstvast

Glasvezel is toekomstvastZakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaard capaciteit van 1 Gbit/s. Het is tegen meerprijs mogelijk de capaciteit te verhogen naar 10 of 100 Gbit/s.

Hoge uploadsnelheid

Glasvezel kent een hoge uploadsnelheidGlasvezel verbindingen zijn symmetrisch. Dat wil zeggen dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Een enorm voordeel voor met name het werken in de cloud.

Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar

De diensten die u wilt afnemen over glasvezel zijn altijd modulair en schaalbaar. Dat wil zeggen dat meerdere diensten geleverd kunnen worden op dezelfde access en dat per dienst aangegeven kan worden wat de snelheid moet worden.

De populairste dienst die wordt afgenomen over glasvezel is Zakelijk Internet. Naast snel internet kan glasvezel ook gebruikt worden om een IP-VPN of Ethernet VPN te realiseren tussen diverse filialen of een datacenter.

Met behulp van Cloud Connect kan een veilige en snelle koppeling over glasvezel worden gemaakt richting public cloud providers zoals Microsoft, Amazon, Google of IBM.

Zeer Stabiel

Glasvezel is zeer stabielZakelijke glasvezelverbindingen zijn stabiel en kennen een uptime garantie van 99,9% en hoger. De meeste bedrijven die de overstap naar glasvezel al gemaakt hebben, kunnen beamen dat ze zelden of nooit last hebben van storingen.

Ideaal voor bedrijven

Glasvezel is ideaal voor bedrijvenGlasvezel is ideaal voor bedrijven die gebruik maken van cloudapplicaties of voor bedrijven die verbindingen moeten realiseren naar servers in een datacenter. Er is een hoge uploadsnelheid benodigd, wat met a-symmetrische verbindingen vaak niet haalbaar is.

Uptime garantie

Glasvezel is betrouwbaar met uptime garantieBehalve zeer snel is het glasvezelnetwerk voor bedrijven ook uiterst betrouwbaar, doordat er hoge uptime garanties worden gegeven van 99,9% en hoger.