+31 76 - 5331331
Voordelen Glasvezel
Glasvezel postcodecheck

Voordelen Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Het bekendste voordeel is dat u de beschikking krijgt over razendsnel internet, maar glasvezel voor bedrijven kent nog meer voordelen. Zakelijk Glasvezel is toekomstvast, stabiel, schaalbaar en door het open karakter kunnen meerdere aanbieders hun diensten aanbieden over een netwerk. Op deze pagina zetten we een aantal belangrijke, kenmerkende voordelen uiteen waarom u zou kiezen voor Zakelijk Glasvezel.

  • razendsnel internet
  • één lijn voor all uw diensten
  • groeit met uw organisatie mee
  • symmetrische internetverbindingen

Zakelijk Glasvezel is toekomstvast

Glasvezel is toekomstvastZakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaard capaciteit van 1 Gbit/s. Dat wil zeggen dat u beschikt over een enorm groeipad, zowel qua diensten als qua snelheid. Mocht u desondanks capaciteit tekort komen kunnen we (tegen meerprijs) de capaciteit vertienvoudigen naar 10 Gbit/s.

De ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar snel op. Met glasvezel bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen doordat u voldoende capaciteit klaar heeft staan voor de diensten die u nu, maar ook later gaat inzetten.

De hoge uploadsnelheid van glasvezel

Glasvezel kent een hoge uploadsnelheidGlasvezel verbindingen zijn symmetrisch. Dat wil zeggen dat de upload snelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Een enorm voordeel met name voor het werken in de cloud. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld ADSL en VDSL, omdat deze beide a-symmetrisch zijn en naast een relatief hoge downloadsnelheid, maar een beperkte uploadsnelheid hebben.

Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar

De diensten die u wilt afnemen over het glasvezel zijn altijd modulair en schaalbaar. Dat wil zeggen dat meerdere diensten geleverd kunnen worden op dezelfde access en dat per dienst aangegeven kan worden wat de capaciteit of snelheid moet worden, eventueel aangevuld met keuzes in de overboeking of SLA.

voordelen glasvezel
De meest populaire dienst die wordt afgenomen over glasvezel is Zakelijk Internet. Naast snelle internetverbindingen kunnen ook zaken als VoIP (Voice over IP), Epacity IP-VPN en Ethernet VPN worden afgenomen.

Zeer Stabiel

Glasvezel is zeer stabielZakelijke Glasvezel verbindingen zijn stabiel en betrouwbaar en kennen een uptime garantie van 99,9% en hoger. De meeste bedrijven die de overstap naar glasvezel al gemaakt hebben kunnen beamen dat ze zelden of nooit last hebben van storingen of onderbrekingen. Dit heeft enorme voordelen voor uw bedrijf. Uw medewerkers vinden het heerlijk om gebruik te kunnen maken van stabiele verbindingen waar ze op kunnen bouwen en ongehinderd en ongestoord hun werk in hoog tempo kunnen doen.

Ideaal voor bedrijven

Glasvezel is ideaal voor bedrijvenGlasvezel is ideaal voor bedrijven en instellingen die gebruik maken van de cloud of cloudapplicaties of verbindingein naar servers in een datacenter. Dit komt met name door de hoge uploadsnelheden, die met a-symmetrische verbindingen niet haalbaar zijn.

Betrouwbaar met uptime garantie

Glasvezel is betrouwbaar met uptime garantieMet glasvezel kunt u tot maximaal 10 Gbit/s aan diensten afnemen. Standaard leveren wij een 1 Gbit/s glasvezel access, maar tegen meerprijs kan een glasvezel access geleverd worden met een hogere capaciteit. Behalve zeer snel is het glasvezelnetwerk voor bedrijven ook uiterst betrouwbaar, doordat hoge uptime garanties worden gegeven van 99,9% en hoger.

Bedrijven die behoefte hebben aan uptimes hoger dan 99,9%, kunnen kiezen voor redundante verbindingen.