Verhuizing

Verhuizing

Glasvezel verbindingen zijn niet te verhuizen, omdat ze onlosmakelijk verbonden zijn met het pand waarin ze zijn aangelegd.

Glasvezel verhuizen bestaat niet

Een verhuizing van een glasvezelaansluiting wordt altijd gezien als een opheffing op de oude locatie en aanleg op de nieuwe locatie. Dit komt omdat de verbinding onlosmakelijk verbonden is met de locatie waarop deze fysiek is aangelegd. De dienst Internet, die u afneemt kan wel worden verhuisd, als u op uw nieuwe locatie eveneens kiest voor glasvezel.

IP adressen

Het is mogelijk om uw huidige IP adressen te behouden en mee te verhuizen naar de nieuwe locatie als u ook daar kiest voor een glasvezelaansluiting van ons.

Vraag de nieuwe verbinding op tijd aan

Regel een eventuele verhuizing tijdig, wanneer op de nieuwe locatie een nieuwe verbinding aangevraagd dient te worden, omdat het pand mogelijk nog niet beschikt over een glasvezel aansluiting. U heeft dan doorgaans te maken met de normale levertijden voor glasvezel, die 2 tot 4 maanden bedragen, afhankelijk van de omstandigheden in de directe nabijheid van het pand.

4G router

Wanneer de oplevertijd van glasvezel voor problemen zorgt kunnen wij u helpen met een tijdelijke oplossing in de vorm van een 4G router. Wij hebben diverse 4G routers met bijbehorende SIM kaarten op voorraad en kunnen die binnen enkele dagen inzetten om een tijdelijke internetverbinding in uw nieuwe pand te realiseren.

Onze 4G routers beschikken op aanvraag over een vast IP adres, mocht dat noodzakelijk zijn.