+31 76 - 5331331
Poortsnelheid
Glasvezel postcodecheck

Poortsnelheid

Bij gebruik eigen router/firewall
 

 • Bij snelheden tot 100Mbit/s
  De WAN poort van uw router/firewall naar de glasvezel switch dient Fixed op 100Mbit Full-Duplex te staan. Mocht deze op auto-negotiation staan zal de router/firewall zich in trainen op 10 of 100 Half-Duplex.
   

 • Bij snelheden meer dan 100Mbit/s
  De WAN poort van uw router/firewall naar de glasvezel switch dient op auto-negotiation te staan. Uw router/firewall zal dan op de hoogst mogelijke snelheid in trainen. Houd er rekening mee dat de WAN poort van uw router/firewall 1GBit/s aan kan. Als dit een 100Mbit poort is zal u nooit meer dan 100Mbit/s aan bandbreedte halen.

 

Bij gebruik managed KPN router
 

 • Bij snelheden tot 100Mbit/s
  De WAN poort van uw router/firewall naar de KPN router dient Fixed op 100Mbit Full-Duplex te staan. Mocht deze op auto-negotiation staan zal de router/firewall zich in trainen op 10 of 100 Half-Duplex.

   
 • Bij snelheden meer dan 100Mbit/s
  De WAN poort van uw router/firewall naar de KPN router dient op auto-negotiation te staan. Uw router/firewall zal dan op de hoogst mogelijke snelheid in trainen. Houd er rekening mee dat de WAN poort van uw router/firewall 1GBit/s aan kan. Als dit een 100Mbit poort is zal u nooit meer dan 100Mbit/s aan bandbreedte halen.

 

Bij gebruik IP Visie koop router
 

 • Bij gebruik Cisco 881-K9 (tot 200Mbit/s) of C881-K9 (tot 80Mbit/s)
  De WAN poort van uw router/firewall naar de Cisco router dient op auto-negotiation te staan. Uw router/firewall zal dan op de hoogst mogelijke snelheid in trainen. In dit geval is dat 100Mbit Full-Duplex.
   

 • Bij gebruik Cisco 1921/K9 (tot 100Mbit/s)
  De WAN poort van uw router/firewall naar de Cisco router dient Fixed op 100Mbit Full-Duplex te staan. Mocht deze op auto-negotiation staan zal de router/firewall zich in trainen op 10 of 100 Half-Duplex.
  LET OP!!! Als u een router/firewall rechtstreeks aan de Cisco hangt dient deze verbonden te worden met een Cross-cable.
   

 • Bij gebruik overige Cisco apparatuur (meer dan 100Mbit/s)
  De WAN poort van uw router/firewall naar de Cisco router dient op auto-negotiation te staan. Uw router/firewall zal dan op de hoogst mogelijke snelheid in trainen. Houd er rekening mee dat de WAN poort van uw router/firewall 1GBit/s aan kan. Als dit een 100Mbit poort is zal u nooit meer dan 100Mbit/s aan bandbreedte halen.