+31 76 - 5331331
Overstappen op Zakelijk Glasvezel
Glasvezel postcodecheck

Overstappen op Zakelijk Glasvezel

De vraag naar bandbreedte onder bedrijven blijft groeien. Of bedrijven nou gaan werken in de cloud of gebruik gaan maken van (meerdere) onlinediensten, veel bedrijven lopen tegen de limiet aan van hun huidige internetverbinding. Overstappen op Zakelijk Glasvezel is hier de oplossing.

Waarom overstappen op Zakelijk Glasvezel?

Wanneer u huidig gebruik van Zakelijk Internet via een ADSL, VDSL of de kabel breedbandverbinding dan kunt u met Zakelijk Glasvezel genieten van vele voordelen tegenover uw huidige verbinding.

Overstappen op Zakelijk Glasvezel met hoge uploadsnelheid

Hoge uploadsnelheid

Zakelijk Glasvezel is een symmetrische verbinding. Dat wilt zeggen dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Dit is met name een ontzettend groot voordeel als je gebruik gaat maken van cloud diensten waarbij veel data geüpload wordt.

Meerdere diensten over een verbinding

Meerdere diensten over één verbinding

Op een glasvezelaansluiting (ook wel ‘glasvezel access’ genoemd) kunnen meerdere diensten worden aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan internet en telefonie, waarvoor u niet langer 2 verschillende lijnen hoeft af te nemen. Ook zaken als een aparte verbinding voor het pinverkeer behoort tot de verleden tijd. U kunt diensten blijven stapelen zolang u de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezelacces niet overschrijdt.

Zakelijk Glasvezel is stabiel

Stabiel

Zakelijke glasvezelverbindingen zijn stabiel en betrouwbaar en kennen een uptime garantie van 99,9% en hoger. De meeste bedrijven die de overstap naar glasvezel al gemaakt hebben kunnen beamen dat ze zelden of nooit last hebben van storingen of onderbrekingen.

Zakelijk Glasvezel aanvragen begint met een postcodecheck

Postcodecheck

Is de bandbreedte van cruciaal belang voor uw bedrijfsvoering? Er is de mogelijkheid om snelheidsgaranties af te nemen, of wanneer nodig zelfs de gehele verbinding redundant uit te voeren. U kunt er dan op vertrouwen dat uw bedrijf nooit zonder internet komt te zitten.

Overstappen van glasvezel naar glasvezel

Wenst u van uw huidige zakelijk glasvezelprovider over te stappen op Zakelijk Glasvezel van KPN? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo is het in het zakelijk landschap niet vanzelfsprekend dat je kosteloos tijdens de looptijd van uw contract over te stappen naar een andere internetprovider. Wanneer u een glasvezelcontract wenst te eindigen tijdens de contractperiode moet u in vrijwel alle gevallen het contract volledig afkopen. Elk resterend maandbedrag dient te afgekocht te worden. Daarom is het verstandig om te wachten met de overstap tot uw huidig contract af loopt.

Mocht het toch nodig zijn dat u overstapt van uw huidige internetprovider, dan helpen de consultants van IP Visie u graag met het overstappen. Zij begeleiden u in dit traject en zullen u bijstaan waar nodig. Neem contact met ons voor als u vragen heeft over het overstappen op Zakelijk Glasvezel van KPN.

Voordelig overstappen op Zakelijk Glasvezel tijdens actieperiodes

Jaarlijks heeft KPN een actieperiode waarin tarieven scherp worden bijgesteld. Regelmatig wordt er flinke korting gegeven op de eenmalige aansluitkosten van de glasvezelverbinding. Door over te stappen op Zakelijk Glasvezel tijdens een actieperiode kunt u dus flink besparen. Mede door deze acties is het voor kleinere bedrijven die de investering van Zakelijk Glasvezel niet kunnen opbrengen toch mogelijk om een glasvezelverbinding te realiseren.

Informeer bij een van onze consultants over eventueel huidig lopende actie. Zij zullen aangeven welke acties er lopen, of mogelijk om de hoek staan. IP Visie is transparant naar haar klanten, zo noemen wij open en vrijblijvend de tarieven van Zakelijk Glasvezel voor elke locatie in Nederland in onze Zakelijk Glasvezel Postcodecheck. Zo vinden wij het onze verantwoordelijkheid om aan te geven als er binnenkort een actie start wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst af te nemen.

Begeleiding bij overstappen op Zakelijk Glasvezel

Neem contact met ons op voor als u vragen heeft over het overstappen op Zakelijk Glasvezel van KPN. Onze consultants begeleiden u in het traject van overstappen en zullen u bijstaan waar nodig of gewenst.