+31 76 - 5331331
Glasvezel voor verzamelpanden
Glasvezel postcodecheck

Glasvezel voor verzamelpanden

IP Visie heeft een speciale oplossing voor glasvezelaansluitingen in verzamelpanden. Wij leveren hiervoor een specifieke oplossing waarbij we een extra switch leveren, die naar alle huurders de gewenste capaciteit kan distribueren.
 

Verhuurder

Wanneer u pandeigenaar, projectontwikkelaar of vastgoed-verhuurder bent kunnen wij u volledig ontzorgen. Wanneer het pand beschikt over een centrale ruimte met een patchkast leveren wij onze verbinding daar af. Met interne gebouwbekabeling wordt vervolgens het internetsignaal naar de juiste ruimtes getransporteerd. Wij regelen alle aspecten met betrekking tot contracten, technische oplevering en advies op maat voor diensten zoals Internet, Voice over IP (VoIP), IP-VPN en datacenter koppelingen.
 

Huurder

Wanneer u als huurder gevestigd bent in een bedrijfsverzamelpand zijn er diverse mogelijkheden om een snelle internetverbinding te realiseren. U kunt individueel een aanvraag starten als u toestemming heeft van de pandeigenaar, maar het is veel aantrekkelijker om dit centraal te regelen. Op deze manier kunnen alle huurders in het verzamelgebouw tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten en profiteert iedereen van een gedeelde infrastructuur.
 

Laagbouw

Laagbouw

Wanneer het bedrijfspand laagbouw is, is het belangrijk dat u rekening houdt met de afstanden van het centrale punt, waar de glasvezelkabel binnen komt tot alle units. De maximale afstanden die we met UTP bekabeling kunnen overbruggen is 90 meter. Bij grotere afstanden zullen we gebruik moeten maken van een systeem op basis van interne glasvezel bekabeling en gekoppelde patchkasten.
 

Hoogbouw

HoogbouwWanneer het verzamelpand zich uitstrekt over meerdere verdiepingen is het handig dat per verdieping een distributiepunt wordt gekozen, zeker wanneer er per verdieping meerdere huurders moeten worden aangesloten. Op verzoek kunnen wij een gespecialisseerde partner inschakelen om de interne bekabeling aan te passen en geschikt te maken voor centrale distributie.