+31 76 - 5331331
Wat moet ik doen als mijn postcode + huisnummercombinatie niet wordt gevonden?
Glasvezel postcodecheck

Wat moet ik doen als mijn postcode + huisnummercombinatie niet wordt gevonden?

De postcode + huisnummercombinaties in onze postcodecheck zijn gesynchroniseerd met het kadaster en de systemen van KPN, Ziggo, Eurofiber, Tele2 en diverse regionale glasvezelinitiatieven. Indien uw postcode - huisnummercombinatie niet wordt gevonden op onze site, kunt u het kadaster raadplegen voor mogelijke combinaties en contact met ons opnemen. Met behulp van deze informatie kunnen wij u gericht helpen. Volg de onderstaande stappen om de gegevens uit het kadaster te halen.

Let op:
Wanneer u de juiste postcode - huisnummercombinatie niet bij het kadaster terug kunt vinden, kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen.

Stap 1

Bezoek de website van het kadaster op http://bagviewer.kadaster.nl.  Links op het scherm kunt u uw locatie invullen. In het voorbeeld hebben wij het adres van IP Visie gebruikt.

Zodra u een adres (of plaats of postcode) heeft ingevuld, klikt u op zoeken. Onder de zoekbalk zullen nu enkele  postcode + huisnummercombinaties worden getoond. Klik op de juiste combinatie.


Stap 2

Zodra u de juiste combinatie heeft geselecteerd, verplaatst de kaart automatisch naar de betreffende locatie. Er verschijnt kort een oranje cirkel die aangeeft welk pand zich op de door u ingevoerde locatie bevindt.

Als u op het pand klikt, zal deze oranje kleuren. Dit betekent dat het betreffende pand is geselecteerd.

Stap 3

Wanneer u het juiste pand heeft geselecteerd, krijgt u rechts in beeld een overzicht met extra informatie.

Onder het kopje Selectie ziet u het identificatienummer, de status van het gebouw en het bouwjaar.

Onder het kopje Verblijfsobjecten ziet u welke combinaties er in dit pand verder nog mogelijk zijn. In het gebouw in het voorbeeld bevinden zich 11 verblijfsobjecten. Dit houdt in dat in dit pand maar liefst 11 huisnummers gehuisvest zijn, met of zonder toevoeging (A, B, C etc.).  Afhankelijk van het geselecteerde identificatienummer, veranderen de details eronder.

De details geven u meer informatie over het geselecteerde verblijfsobject. Klopt het adres met het adres waar u naar op zoek was? Zo nee, kijk dan eens verder of uw adres ergens anders in de lijst staat of zoek opnieuw in de zoekbalk links op uw scherm.

Wanneer u het juiste scherm voor u heeft of wanneer u problemen ondervindt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via 076–5331331

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug