+31 76 - 5331331
Wat is de levertijd van Zakelijk Glasvezel?
Glasvezel postcodecheck

Wat is de levertijd van Zakelijk Glasvezel?

In veel gevallen beschikt uw pand reeds over een IS/RA punt, waardoor koperverbindingen met ongeveer 4 weken opgeleverd kunnen worden. In geval van Zakelijk Glasvezel ligt dat anders en bezit niet elk pand over een glasvezelaansluiting. Omdat de aanleg van Zakelijk Glasvezel voor carriers een kostbare aangelegenheid is, wordt dit alleen gedaan wanneer er opdracht toe gegeven wordt.

Nadat u IP Visie opdracht heeft gegeven tot het aanleggen van glasvezel zal een aannemer contact met u opnemen om een Site survey in te plannen. De aannemer zal tijdens de Site Survey bepalen welke werkzaamheden nodig zijn om de verbinding werkend op te leveren. Op de achtergrond is de aannemer al bezig bij uw gemeente om vergunningen aan te vragen voor graaf- en laswerkzaamheden. Nadat alle vergunningen rond zijn kan de aannemer werkzaamheden zowel buiten uw pand en in uw pand inplannen. Een van onze netwerkarchitecten maakt een route binnen het glasvezelnetwerk zodat u daadwerkelijk gebruik kan maken van diensten zoals Zakelijk Internet.

Beschikt uw pand over een glasvezelaansluiting die gebruikt kan worden, ligt de gemiddelde levertijd op 2 tot 4 maanden. Is dit niet het geval en moeten er graaf- en laswerkzaamheden plaatsvinden om vezels in uw pand te brengen, dan dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 3 tot 5 maanden.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug