+31 76 - 5331331
Kan ik mijn zakelijke glasvezel aansluiting verhuizen?
Glasvezel postcodecheck

Kan ik mijn zakelijke glasvezel aansluiting verhuizen?

De glasvezel access in uw pand is onlosmakelijk met het pand verbonden, daardoor is het niet mogelijk de glasvezel aansluiting te verhuizen. Het is mogelijk om de apparatuur op te pakken en te plaatsen in een nieuw pand. Dit geldt helaas niet voor de infrastrucuur in de grond en de diverse koppelpunten om uw datapakketjes van A naar B te sturen. Hiervoor moet een geheel nieuw netwerkdesign gemaakt worden om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren op uw nieuwe locatie.

Bekijk op tijd de mogelijkheden voor een nieuwe locatie

Gaat u verhuizen dan adviseren wij u om ruim van te voren de mogelijkheden op een nieuwe locatie te bekijken. De levertijd van glasvezel kan behoorlijk oplopen, vooral wanneer er geen vezels inpandig aanwezig zijn. Houdt u er rekening mee dat de oplevering van een nieuwe verbinding altijd gemiddeld 2 tot 4 maanden duurt. Zijn er geen vezels aanwezig? Dan kan deze levertijd nog met één of twee maanden oplopen.

Diensten kunnen worden verhuisd

Het is wel mogelijk om diensten, zoals Zakelijk Internet of Secure Cloud Connect, die u afneemt op de glasvezel access te verhuizen naar een nieuwe locatie. U zult bij een verhuizing desgewenst beschikken over dezelfde IP-adressen voor internet.

Contractovername

Wanneer u haat verhuizen is het over laten nemen van uw contract voor glasvezel en internet een logische stap. Indien de pandeigenaar of nieuwe huurder hiermee akkoord gaat kunnen wij een contractovername voor u opstellen. Vanaf het moment dat de contractovername verwerkt is, heeft u geen verplichtingen meer ten aanzien van het contract.

Neemt u gerust contact op met één van onze consultants voor advies voor het 'verhuizen' van uw zakelijke glasvezelverbinding.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug