Kan ik mijn zakelijke glasvezel aansluiting verhuizen?

Kan ik mijn zakelijke glasvezel aansluiting verhuizen?

De glasvezel access in uw pand is onlosmakelijk met het pand verbonden, daardoor is het niet mogelijk de glasvezel aansluiting te verhuizen. Het is mogelijk om de apparatuur op te pakken en te plaatsen in een nieuw pand. Dit geldt helaas niet voor de infrastrucuur in de grond en de diverse koppelpunten om uw datapakketjes van A naar B te sturen.

Bekijk op tijd de mogelijkheden

Gaat u verhuizen dan adviseren wij u om ruim van te voren de mogelijkheden op een nieuwe locatie te bekijken. De levertijd van glasvezel kan behoorlijk oplopen, vooral wanneer er geen vezels inpandig aanwezig zijn. Houdt u er rekening mee dat de oplevering van een nieuwe verbinding altijd gemiddeld 2 tot 4 maanden duurt. Zijn er geen vezels aanwezig? Dan kan deze levertijd nog met één of twee maanden oplopen.

Diensten kunnen worden verhuisd

Het is wel mogelijk om diensten, zoals Zakelijk Internet, Hosted Telefonie of Secure Cloud Connect te verhuizen naar een nieuwe locatie, zodar daar glasvezel is aangelegd. Bij een verhuizing binnen ons netwerk kunt u uw huidige IP-adressen voor internet blijven gebruiken.

Contractovername

Wanneer u gaat verhuizen is het over laten nemen van uw contract voor glasvezel en internet door de nieuwe huurder of eigenaar een logische stap. Indien de pandeigenaar of nieuwe huurder hiermee akkoord gaat kunnen wij een contractovername voor u opstellen. Beide partijen profiteren van de voordelen, omdat er uitsluitend wat administratieve zaken geregeld moeten worden.