Kan ik mijn verbinding makkelijk upgraden?
Glasvezel postcodecheck

Kan ik mijn verbinding makkelijk upgraden?

U kunt uw Internet verbinding gemakkelijk upgraden. Het is het handigst als u hiervoor contact met ons neemt, zodat wij kunnen nagaan welke stappen u moet nemen en waar u rekening mee moet houden, zodra de upgrade daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Het is van belang dat uw router en eventuele firewall de nieuwe throughput kunnen verwerken.

Wanneer de bandbreedte wordt gewijzigd kan dat consequenties hebben voor de keuze van de router. Als uw router de nieuwe snelheid niet ondersteunt zult u een nieuwe router moeten aanschaffen. Wanneer de bestaande router geschikt is voor de hogere bandbreedte zult u de shaper instellingen in uw router moeten aanpassen om maximaal rendement uit de upgrade te kunnen halen. IP Visie kan vanaf afstand mogelijk uw router aanpassen of komt desgewenst bij u op locatie om de juiste instellingen te plaatsen in de router.

Bij een wijziging van de bandbreedte is het noodzakelijk om de shaper-instellingen in uw router aan te passen aan de afgenomen capaciteit in Mbit/s van de verbinding.

Traffic Shaping wordt standaard toegepast in het netwerk om de performance van het downstream internetverkeer te optimaliseren. Om dit ook te realiseren voor uw upstream verkeer adviseren wij u om altijd Traffic Shaping op uw eigen router te installeren. Op piekmomenten zorgt Traffic Shaping er namelijk voor dat data niet verloren gaat.


Hulp nodig

Schroom niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft bij de instellingen van uw router of firewall.

Advies nodig?

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug