+31 76 - 5331331
Kan ik gebruik maken van een overstapservice naar IP Visie?
Glasvezel postcodecheck

Kan ik gebruik maken van een overstapservice naar IP Visie?

Binnen de zakelijke markt is er tot op heden geen collectief waarbij het overstappen van provider A naar provider B onderling geregeld wordt zoals op de consumentenmarkt. Desondanks kan IP Visie u met raad en (soms) met daad bijstaan om de overstap naar IP Visie te vergemakkelijken.

Heeft u een contract bij KPN Zakelijke Markt?

Maakt u gebruik van een verbinding (xDSL, Glasvezel, van KPN? Dan staat IP Visue u met raad en daad bij. We hebben de mogelijkheden en expertise om uw internetverbinding(en) bij KPN te beëindigen. Wij zorgen voor de juiste documenten en dat deze na akkoord door de juiste afdeling in behandeling wordt genomen. De datum waarop de diensten beëindigd dienen te worden stemmen wij met u af, waarbij in alle gevallen rekening gehouden dient te worden met één maand opzegtermijn.

Heeft u een contract met een andere provider?

Helaas heeft IP Visie geen contracten met andere providers dan KPN. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig opzeggen van uw huidige verbinding bij uw huidige provider. IP Visie kan u wel met raad bijstaan. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en planning van de verbinding die u bij IP Visie heeft aangevraagd. Wij raden u aan om uw huidige verbinding pas te laten be";eindigen nadat u de nieuwe verbinding in gebruik heeft genomen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u toch nog vragen over het beëindigen van uw huidige verbinding? Neemt u dan gerust contact op met één van onze consultants.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug