Kan de capaciteit van de glasvezel access verhoogd worden?

Kan de capaciteit van de glasvezel access verhoogd worden?

Standaard wordt de glasvezel access geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U kunt diensten toevoegen of upgraden totdat er geen vrije poorten meer beschikbaar zijn of de maximale capaciteit bereikt is. Wanneer de capaciteit gevuld is, maar behoefte is aan meer, kan deze worden geüpgraded.

Upgraden van de glasvezel access

In veel gevallen zal de standaard capaciteit van 1.000 Mbit/s voldoen aan de wensen. Toch kunnen er situaties ontstaan, dat meer capaciteit gewenst is. Bijvoorbeeld wanneer er behoefte is aan een zeer hoge bandbreedte voor internet, het koppelen van vestigingen of het versturen/ophalen van data in de cloud of datacenter. Wanneer de standaard capaciteit in gebruik is, kan de glasvezel access in veel gevallen worden geüpgraded waardoor de capaciteit vertienvoudigd.

Private Line

Geheel afhankelijk van uw wensen kan een andere oplossing, in de vorm van een Private Line, een goede keus zijn als er behoefte is aan een hoge capaciteit. Private Line-oplossingen worden standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s, 10 Gbit/s of 100 Gbit/s. Een Private Line is tevens een geschikte oplossing als het niet ogelijk is om de bestaande glasvezel access te upgraden.

Upgraden van diensten

De capaciteit of snelheid van uw diensten, zoals die van Zakelijk Internet, staat los van het upgraden van uw glasvezel access. Zakelijk Internet kan altijd geüpgraded worden, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet bereikt is.