+31 76 - 5331331
Is Zakelijk Glasvezel door heel Nederland leverbaar?
Glasvezel postcodecheck

Is Zakelijk Glasvezel door heel Nederland leverbaar?

Zakelijk Glasvezel is leverbaar door heel Nederland. Elke locatie kent zijn eigen specifieke mogelijkheden en bijhorende tarieven. Op de meeste bedrijventerreinen is Zakelijk Glasvezel aan te leggen tegen zeer gunstige tarieven. In alle gevallen is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren om de mogelijkheden te bepalen.

Tarieven zijn locatie-afhankelijk

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn sterk afhankelijk van uw locatie. De eenmalige kosten voor het aanleggen van de glasvezel access worden bepaald aan de hand van de te graven afstand om uw pand aan te sluiten. In de meeste gevallen wordt er gewerkt met standaard staffeltarieven. Hierdoor zijn de eenmalige kosten voorspelbaar en heb je niet te maken met onverwachte kosten achteraf.

De maandelijkse tarieven voor de glasvezelaansluiting hangen af van de classificatie die een gebied mee gekregen heeft van een bepaalde carrier. Het is gunstiger om een aansluiting te realiseren in een gebied waar al veel glasvezel ligt, dan daar waar weinig infrastructuur beschikbaar is.

IP Visie levert carrier neutraal

IP Visie levert haar diensten niet over het netwerk van slechts één carrier (netwerkbeheerder). Op deze manier is het op vrijwel elke locatie mogelijk om een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren. IP Visie maakt gebruik van de netwerken van onder andere Eurofiber, KPN, Tele2 en Ziggo. In alle gevallen wordt er gebuik gemaakt van glasvezel en worden diensten naar keuze geleverd, zoals Zakelijk Internet, Ethernet VPN of telefonie.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug