Is het mogelijk om achteraf nog extra IP adressen te krijgen?
Glasvezel postcodecheck

Is het mogelijk om achteraf nog extra IP adressen te krijgen?

Het is mogelijk om achteraf (nadat de verbinding is opgeleverd) nog extra IP adressen aan te vragen. Uitbreiding vindt steeds plaats met blokjes van 8 externe IPv4 adressen. De IP adressen zullen in dit geval niet aansluitend zijn. De extra IP adressen worden tegen een maandelijkse meerprijs geleverd uitsluitend op voorwaarde van RIPE accordering (dit vanwege de schaarste van IPv4 adressen).

Zakelijk Internet en Corporate Internet van KPN worden standaard geleverd met 8 vaste externe IPv4 adressen. Bij de eerste levering is het mogelijk om 8, 16, 32 of meer IP-adressen aan te vragen. Deze uitgebreide pakketten worden uitsluitend geleverd onder voorwaarde van RIPE accordering. U dient duidelijk aan te geven door middel van het invullen van een motivatieformulier waarvoor u de extra IP adressen wil gaan gebruiken. KPN levert de IP adressen en blijft eigenaar. U heeft de IP adressen als het ware in bruikleen tot het einde van het contract.

Extra IP adressen in combinatie met een managed router

Wanneer u extra IP adressen toevoegt aan uw huidige internet verbinding en u maakt gebruik van een managed router van KPN dan moet u goed in de gaten houden dat meerdere blokken IP adressen niet ondersteund worden. Neem svp contact op met onze technische specialisten om dit te bespreken.

Advies nodig?

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug