Hoe kan ik mijn glasvezel contract verlengen?
Glasvezel postcodecheck

Hoe kan ik mijn glasvezel contract verlengen?

Na afloop van de initiële contractduur is het mogelijk om uw glasvezel contract met KPN te verlengen voor een periode van 3 of 5 jaar. Doet u niets (u tekent geen verlengingsvoorstel) dan zal uw verbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken blijven van kracht.


Glasvezel contract verlengen

Uw glasvezelcontract is ingegaan op de datum waarop de glasvezel verbinding is opgeleverd, de zogenaamde Ready For Service datum. Afhankelijk van de afgesloten looptijd van het contract wordt de einddatum bepaald.


Wanneer is het verlengen van uw contract interessant?

Uw contract verlengen is uitsluitend interessant indien de actuele tarieven lager zijn dan het bedrag dat u nu betaalt. Wanneer de huidige tarieven lager zijn dan de tarieven die u nu betaalt en u contractvrij bent (de initiele contractduur is verstreken), dan is het aantrekkelijk om uw contract te verlengen door middel van het tekenen van een verlengingsovereenkomst. Glasvezelcontracten die afgesloten zijn voor 2014 zijn vrijwel altijd interessant om te laten toetsen vanwege het feit dat in veel gevallen de prijzen van de glasvezel access en de dienst Internet gedaald zijn. In een aantal gevallen is het mogelijk om meer bandbreedte voor hetzelfde maandbedrag te krijgen of is het mogelijk dat u minder gaat betalen voor dezelfde snelheid van uw internetverbinding.

Neem contact met ons op om te bekijken of het financieel interessant is om uw contract te verlengen.

Advies nodig?

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug