+31 76 - 5331331
Hoe betrouwbaar is de glasvezel postcodecheck?
Glasvezel postcodecheck

Hoe betrouwbaar is de glasvezel postcodecheck?

De Glasvezel Postcodecheck van IP Visie doet al jaren trouwe dienst en bewijst zich keer op keer als het gaat om betrouwbaarheid. Met regelmaat wordt de postcodecheck geüpdate zodat deze de juiste informatie kan ophalen omtrent uw locatie en de bijhorende tarieven voor een zakelijke glasvezelaansluiting.

Hoe werkt de postcodecheck?

De glasvezel postcodecheck is gekoppeld aan belangrijke systemen waarmee vastgesteld kan worden wat de tarieven zijn voor een glasvezelaansluiting op uw locatie. De postcodecheck controleert aan de hand van de gegevens van het kadaster wat voor soort locatie het is en of de postcode bekend is in de systemen van zowel het kadaster als die van de carriers (lees: netwerkbeheerders). Anderzijds wordt er gekeken naar de systemen van de carriers om te bepalen of er glasvezel geleverd kan worden en wat de afstand is tot het netwerk. Hierdoor kunnen de prijzen in de meeste gevallen 100% gegarandeerd worden.

Kunnen tarieven 100% gegarandeerd worden?

Ja! Door de ingebouwde intelligentie is het mogelijk om aan de hand van de locatie en afstand tot het glasvezelnetwerk de tarieven voor een aansluiting te garanderen. De getoonde tarieven zijn inclusief alle werkzaamheden zoals het aanvragen van vergunningen, graaf- en laswerkzaamheden en het installeren van de glasvezel access tot in uw patchkast. 

Wat moet ik doen als de tarieven indicatief zijn?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de tarieven 100% te garanderen. Vaak zijn dit locaties in het buitengebied of gebieden waar weinig glasvezelnetwerk beschikbaar is. Om 100% zeker te zijn van de tarieven kunt u het beste contact opnemen met één van onze consultants. Zij kunnen niet gekoppelde systemen raadplegenen nagaan wat de definitieve tarieven worden of dit nader voor u uitzoeken.

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug