+31 76 - 5331331
Geeft de postcodecheck ook een aanbod weer voor een verlenging?
Glasvezel postcodecheck

Geeft de postcodecheck ook een aanbod weer voor een verlenging?

De postcodecheck van IP Visie is ontwikkeld om de tarieven weer te geven voor een nieuwe aansluiting op één specifiek adres in Nederland. Het aanbod dat getoond wordt is altijd minimaal de aanleg van een nieuwe glasvezel access.

Uw huidige verbinding upgraden

Op het moment dat u uw huidige verbinding wil upgraden, worden hier de tarieven voor gebruikt die geldig waren ten tijde van het afsluiten van uw contract. Doordat de tarieven onderhevig zijn aan wijzigingen in de zakelijke markt kunnen deze afwijken van de tarieven die u in onze postcodecheck ziet.Is uw contract verlopen, dan ontvangt u van ons ook een aanbod om het contract te verlengen, zodat u gebruik kan maken van de actuele tarieven.

Uw huidige contract verlengen

Wanneer uw huidige contract verlopen is, mag u dit contract verlengen. Wij adviseren u dit alleen te doen wanneer u dit voordeel geeft, bijvoorbeeld lagere maandlasten of meer bandbreedte. Gaat u op korte termijn verhuizen, dan adviseren wij u om het contract niet te verlengen. Een verlenging van het contract mag samen gaan met het upgraden van de verbinding. Bij het verlengen van uw contract worden altijd de actueel geldende tarieven gehanteerd.

Bent u benieuwd of uw contract verlengbaar is en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met één van onze consultants.


Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
support@ipvisie.com

Bel mij terug