+31 76 - 5331331
Glasvezel in datacenter Cofely - Maastricht-Airport

Glasvezel in datacenter Cofely - Maastricht-Airport

Cofely is een belangrijke IAAS leverancier in Nederland en beschikt over een eigen datacenter. Het Cofely Datacenter heeft een Tier 3 classsificatie en bevindt zich in de nabijheid van Maastricht Airport in Zuid-Limburg.

Het datacenter van Cofely in Beek heeft voldoende mogelijkheden om koppelingen te kunnen maken op basis van het netwerk van KPN. Klanten die op hun eigen locatie gebruik maken van een glasvezel verbinding van KPN kunnen op basis van Ethernet VPN of MPLS een koppeling realiseren tot 1 Gbit/s met dit datacenter.

Ethernet VPN is een dienst op laag 2 van het OSI model. Dit betekent dat er geen routers noodzakelijk zijn om een koppeling tot stand te brengen

De verbinding zal worden afgeleverd in de Meetme-room, waarna door middel van een inhouse-patch de verbinding gemaakt kan worden met uw racklocatie. KPN zal zorgen voor een glasvezelswitch in uw rack, voorzien van meerdere poorten. Op elke poort van de switch kan een dienst naar keuze worden afgenomen.

Cofely GDF-Suez biedt diensten aan zoals server hosting en housing. Het Twin-datacenter in Roermond stelt Cofely in staat om nagenoeg 100% up-time te garanderen.

Adresgegevens Cofely - Maastricht-Airport

NaamCofely - Maastricht-Airport
AdresAmerikalaan
Postcode6199AE
Huisnummer35
WoonplaatsMaastricht Airport
Glasvezel in datacenter Cofely - Maastricht-Airport te Amerikalaan 35 in Maastricht Airport

Onze consultants geven u graag advies over onze verbindingen met aanvullende diensten.

076 - 5 331 331
info@ipvisie.com

Bel mij terug