Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel is een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer via uw internet te laten lopen. Traditioneel werd de infrastructuur voor telefonie apart aangevraagd, naast uw bestaand lijn voor internet.

VoIP maakt bellen over glasvezel mogelijk

Bellen over zakelijk glasvezel via VoIPAls u belt via uw glasvezelverbinding dan maakt u gebruik van VoIP. Dit houdt in dat uw telefoonverkeer over het internet getransporteerd wordt. VoIP kent meer mogelijkheden voor gebruikers dan traditionele telefonie.

Telefooncentrale of niet

Wij bieden een tweetal diensten aan om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel. U heeft hierbij de keuze om uw eigen telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er de mogelijkheid om zonder eigen telefooncentrale gebruik te maken van VoIP, door gebruik te maken van Hosted Telefonie.

Hosted Telefonie

Met Hosted Telefonie hoeft u niet meer zelf te investeren in een telefooncentrale. Tegen een vaste vergoeding per maand kunt u nu gebruik maken van een telefooncentrale met geavanceerde faciliteiten. U heeft geen omkijken naar de installatie, configuratie en onderhoud.

SIP trunk

Uw telefooncentrale kan middels een SIP Trunk worden aangesloten op het telefonienetwerk. Het is een vervanger voor ISDN en biedt meer mogelijkheden. U heeft hierbij geen additionele hardware nodig in uw telefooncentrale.

Voordelen van bellen over zakelijk glasvezel

Bellen over zakelijk glasvezel kent een aantal voordelen:

Kwalitatief beter signaal bij bellen over zakelijk glasvezel
 

Kwalitatief beter signaal

Voice over IP kent een betere kwaliteit signaal dan een traditionele PSTN verbinding. Zo is er de mogelijk voor High Definition bellen, extra hoge geluidskwaliteit tijdens het telefoneren.

Meer capaciteit met bellen over zakelijk glasvezel
 

Meer capaciteit

Het aantal gesprekken dat gelijktijdig plaats kan vinden via VoIP is vrijwel onbeperkt. Dit houdt in dat wanneer uw bedrijf groeit uw gemakkelijk hierop kan anticiperen.
Bellen over zakelijk glasvezel is flexibel
 

Flexibel

VoIP is niet locatie gebonden zoals bij traditioneel telefonie via een PSTN verbinding. U kunt zonder moeite werkplekken opnieuw indelen of verhuizen terwijl het telefonieverkeer op de juiste plek wordt afgeleverd.
Integratie met ERP/CRM
 

Integratie met ERP/CRM

Met VoIP kunt u uw telefonie eenvoudig integreren met uw ERP of CRM software.