+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vrolijkheid in Zwolle

Op bedrijventerrein de Vrolijkheid in Zwolle ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Vrolijkheid

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Vrolijkheid zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Als uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het landelijke glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Bekijk de actuele tarieven en moglijkheden voor uw locatie met onze Postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel, een groeipad voor de toekomst

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit toekomstvaste groeipad verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden verhoogd naar 10 Gbit/s.