+31 76 - 5331331

Glasvezel Voorst in Zwolle

Op het bedrijventerrein Voorst in Zwolle ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting op dit bedrijventerrein zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, contractduur en eventueel aanvullende diensten die u wenst af te nemen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Voorst

Op bedrijventerrein Voorst zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Voorst, dient u een Postcodecheck uit te voeren.

Telefoneren over uw zakelijke glasvezelverbinding

Wanneer u over Zakelijk Glasvezel beschikt, dan is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Met een SIP-trunk is het mogelijk om uw huidige telefooncentrale aan te sluiten op het IP-netwerk. Daarnaast biedt Hosted Telefonie de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.