Glasvezel Voorst in Zwolle

Op het bedrijventerrein Voorst in Zwolle ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. Dit geldt zowel voor Voorst A, Voorst B en Voorst C.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting op dit bedrijventerrein zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, contractduur en eventueel aanvullende diensten die u wenst af te nemen.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Voorst

In Voorst zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Voorst, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Voorst

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Voorst. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.