+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterenk in Zwolle

Op het bedrijventerrein Oosterenk in Zwolle ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen tegen standaard kosten worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, eventueel aanvullende diensten die u wil afnemen en de looptijd van het contract.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Oosterenk

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Bij de realisatie van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Oosterenk nemen wij alle zorgen voor u uithanden.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.