+31 76 - 5331331

Glasvezel Kamperpoort in Zwolle

Op het bedrijventerrein Kamperpoort in Zwolle ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Kamperpoort

Elke locatie in Kamperpoort heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Kamperpoort.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Kamperpoort

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.