+31 76 - 5331331

Glasvezel Hessenpoort in Zwolle

Op het bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen op dit netwerk worden aangesloten tegen standaard tarieven. Dit heeft te maken met het feit dat het terrein is voorzien van een fijnmazig glasvezelnetwerk. De uitlopers van dit netwerk liggen in alle straten, waardoor bedrijven en instellingen gemakkelijk kunnen worden aangesloten, omdat de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt altijd relatief kort zal zijn.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar koppelt met glasvezel, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Uw bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IP-SEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier stukken aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling naar uw serverapparatuur in het datacenter wordt gemaakt.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Hessenpoort

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Hessenpoort gelden unieke glasvezeltarieven. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk zijn bepalend voor deze tarieven. Indien uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Voer een Glasvezel Postcodecheck uit om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.