+31 76 - 5331331

Glasvezel Hanzeland in Zwolle

Op het bedrijventerrein Hanzeland in Zwolle ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit enorme groeipad kunt u verschillende diensten stapelen. Doordat Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw is, is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Is de behoefte naar meer capaciteit binnen uw organisatie groter dan 1 Gbit/s? Dan kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s!

Glasvezelverbinding delen in Hanzeland

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder of eigenaar van het pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.