Glasvezel Hanzeland in Zwolle

Op het bedrijventerrein Hanzeland in Zwolle ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Er is mogelijk om op glasvezel ontzettend hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Glasvezelverbinding delen in Hanzeland

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Doe de Glasvezel postcodecheck